2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527269 بازدید | 68299 پست
بزن رو امضام متوجش میشی

تو امضات چیزی نیست فندق جونم

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
تو همون 40 تا رو حساب کن..مگه رو هر کاسه آش چقدر پیاز داغ هست؟ یذره بیشتر ک نیست من خودم آشرشته بدو ...

اوک

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

✅ #تکنیک_سوئیچ

وقتی در محفلی هستین که باب صحبت باز شده وکسی منفی صحبت میکنه مثلا در مورد طلاق فلانی یا اون تصادف یا هرچی که منفی هست

شما طبق وظیفه مثبت اندیشی با ترفند باید بحث رو عوض کنین

بگین راستی کارت عروسی دختر خاله خیلی قشنگ بود واز اون بحث قبلی خارج شین

✔️عوض کردن بحث به شکل مثبت میشه سوئیچ

یعنی شما باید محفل رو دست بگیرین

باسوق دادنشون به طرف مثبت وگفتگوی شاد ومفرّح.....

🍃🌺 #نکته

این تکنیک مختص این روزهاست وقتی که نشستین یهویی یکی میگه آمار امروز چندتاست..‌.!!؟

بگید آمار فراوانی وخوشبختی و سلامتی بالاست😍

#خدایاشکرت💕

حال.خوب#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
خخخخ 😆  بگیر افرین 😆😆😆 من امروز روزه ام برا اولین بار 😂😂😂 اگه مهمون نیاد 😬

مهمون اومد بگو برات افطار درست کنه 😉😉

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام من و شما وزن شروع مون مثل هم بود خوب کم کردی بیا رقیب بشیم

خیلی هم عالی😁💪💛رقیب جون

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
همین که نوشته چالش جدید بزن روش برات میاد

آها اوک متوجه شدم😘😘😘

@137422     سلام رقیب جون سابق  صعود اقتدار امیز شما به گروه زرد را به ملت همیشه ق ...

😅😅😅😅😅😅😅😅عزیزدلمی تورقیب قشنگم عشقی توایشالله که توبیای گروه سبز عزیزمی 💜💜😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘فداتم من😘💜

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
بزن رو امضای من😆

مرسی متوجه شدم سپیده جونم😘😘😘😘🧸🧸

عزیزم منم میخواستم امروز وزن کنم ولی  دیشب زدم به سیم اخر خیلی خوردم واس همین امروز فست میگیرمو ...

من نمیتونم اصلا تگت کنم به نی نی یار بگو‌ تا درست شی برا همین تو گزارشام تگ نمیشی فقط آسنات رو میتونم تگ کنم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵