2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527287 بازدید | 68299 پست
سلام  شبت بخیر .بابا امروز فقط خودت ترکوندی

😂😂😂😂

باور کن منم بعضی وقتها خراب میکنم.

دیروزم شوهرم داشت یه جوری حرف میزد.گفتم دیگه از فردا نمیذاره رژیم بگیرم.ولی محلش ندادم😂😂😂😎😎😎

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اول مهر شروع کردم ب رژیم وزن اولیه 92 هفته اول 91/5 هفته دوم 90 این هفته استپ

پس صبر کن گلم دو روز فستت رو هم داشته باش بفیه ی روزات هم کالری مجازتو ببند ن صد تا بالا ن صد تا پایین در کنارش هوازی و ی ربع قدرتی هم داشته باش اگه دو هفته ی بعد هم رو 90 بودی و گرمی بالا پایین نداشتی اونوقت مشخصه ک استپ داری....الان زوده ک نتیجه بگیری استپ هستی گلم.....

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@مرباجونی     سلام عزیزم وزن این هفته 🎈🎈🎈🎈  هدف ۵۵

شما حذف شدی از گروه عزیزم.....

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
قربون تو 😍😘 انشالله😉😍 الهی پس کارتم سخخخته👏👏👏👏👏👏خداقوت پهلواااااان تو میتونی😍😍😍😘😘😘 ...

ان شا الله گلم.معلومه که میتونیم😊💪 پر قدرت به هر سختی شده ادامه میدیم.خدا کریمه. بالاخره نتیجه میگیریم.توکل به خدا.😘😘

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
عزیزه دلم سالم خوری باید ی اصل تو زندگی همه باشه چ رژیمیها چ غیر رژیمی هااااا.....💋💋💋

باشه عشقم سعي ميكنم بيشتر رعايت كنم هفته اي يه وعدمو ناسالم بخورم😁😘

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

باشه عشقم سعي ميكنم بيشتر رعايت كنم هفته اي يه وعدمو ناسالم بخورم😁😘

موفق باشی خوشگل خانوووم

سلام به همگی 😍😍😍😍 سلام نازی جونم 😘😘😘 نیلو جونم افرین عالی بود کاهشت😘😘😘 وزن هفته پیش 8350 ...

افرين عالي هستي خانم چه كاهش وزن خوبي

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خواهش قشنگم🐥😘 ایشالا👌🏻👌🏻 بجاش از سالاد میوه استفاده کن میوه های طبع گرم مثل موز انبه سیب گلا ...

سلام سرگروه جان كاهش وزن من رو ديدين؟

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
😂😂😂😂 باور کن منم بعضی وقتها خراب میکنم. دیروزم شوهرم داشت یه جوری حرف میزد.گفتم دیگه از فردا ن ...

منم امروز بد نبودم ورزشم کردم چربی سوزی ولی با ده دقیقه شروع کردم ترسیدم نفسم بگیره

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

د# ختر_بیتجربه

mami_sadra#‍ 

سلام دخترا چیکار کردین امروز

صبحانه

چای شیرین 

پنیر 

دو کف دست نان لواش

ناهار 

10قاشق ماکارونی

خیار 2عدد

1عدد لیمو ترش

عصرانه

چایی پنیر و 2عدد کیوی و 2کف دست نان

شام

12قاشق زرشک پلو

کالری مصرفی 1450

کالری ک باید روزانع مصرف کنم1446

(گروه بنفش)وزن شروع 77/300    وزن فعلی  75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52