2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527357 بازدید | 68299 پست
@عروسترکم    

سلام 

کامنت من دوتا پاییتر از کامنت شماست 

دونفرو تگ کردم ولی تگ نشدن 

میشه لطف کنید ریپلایم کنید دونبرو تگ کنید🙏ممنون

There is GOD💚💚💚   ..                                               
قشنگم تا جایی ک من یادمه شما گفتی من ده روز نیستم و فقط یکشنبه ها میای اعلام وزن میکنی تا یکشنبه ی ب ...

عزیزم پریودم اعلام وزنم کنسل.ببخش انشاا...هفته بعد😆

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ب همه دوستای گلم🤗🤗🤗🤗

خیلی خیلی ممنونم بابت پیام های تسلیت و دلگرمتون

@کچر  

@مرباجونی  

@پانیذ75  

@بانویaآفتابی  

@sepiiiiiideh  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام ب همه دوستای گلم🤗🤗🤗🤗 خیلی خیلی ممنونم بابت پیام های تسلیت و دلگرمتون @کچر     ...

☝️☝️☝️☝️

@سمیه1396  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

[QUOTE=160165150]وزن اولیه:۵۸/۸۰۰ وزن هفته قبل:۵۶/۴۰۰ وزن الان: ۵۷/۱۰۰ وزن هدف:۵۴ @زیتونپرورده     ع ...[/QUOT

عزیزم من امروز ظهر پریود شدم

@زیتونپرورده  

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سلام ب همه دوستای گلم..عزیزای دلم ببخشید تک‌تک ریپ نزدم حالم خیلی بد بدجوری سرماخوردم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ب همه کسایی ک کاهش خیلی خوبی داشتن تبریک میگم👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍

و بچه هایی هم ک کاهش کمتری داشتن بازم تبریک میگم و ناراحت نباشن..از استوپ بهتره✅✅✅

بچه هایی هم ک اصلن کاهش نداشتم و ب گفته خودشون هم رعایت نکردن هفته بعد باید کاهش داشته باشن❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

منم واسه خودم یه لاک و یه ماگ خریدم جایزه ماه مهر   واسه آبان لباس میزارم     &n ...

ای جوووووووون مبارکهههه عزیزم هم کاهشت هم جوایز باحالت😆😆😆😍😍😍😍😀😘😘😘

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

@آسنات99  

سلام سرگروه جان  

وزن اولیه  ۸۳

وزن هفته ی پیش🎈

وزن این هفته ۷۳/۵۰۰

وزن هدف ۶۵

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
@زیتونپرورده   سلام بانو وزن اولیه53.650 وزن هفته قبل52.400 وزن این هفته 52 وزن هدف 50

سلام قشنگم

مبارک کاهشت👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙