2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527277 بازدید | 68299 پست
سلام گل قشنگم خیلیییی هم عالییی👏👏👏👏💃💃💃💃💃کاهشت مبارککککک وپایداررر😘😍😍. کارت حرف نداره# ...

عشق منی تو خوش اخلاق ترین سرگروه😘😘😘😘

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
چشم عزیزم همه رو انجام میدم حتما.راستی نیاز هست رژیم شوک رو بگیرم یا نه به همین روند کالری شماری خود ...

فدات

ن گلم تا هفته بعد هم صبر میکنیم اینا رو ک گفتم دقیق رعایت کن...ببینیم هفته بعد چطورمیشه

به حکمتش دل بسپار 🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وزن اولیه:۵۸/۸۰۰

وزن هفته قبل:۵۶/۴۰۰

وزن الان: ۵۷/۱۰۰

وزن هدف:۵۴

@زیتونپرورده  

عزیزم چرا من اینقد وزنم زیاد شده😭

البته یه هفته از موعدم گذشته هنوز پری نشدم میتونه از اون باشه؟

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
آب کم میخوری؟ منم چشمم قرمز میشه وقتی آب میخورم بر طرف میشه

نه خوب ميخورم

نميدونم 

گاهي حس ميكنم از نخوردن غذاس

مثلا من ديروز تا ساعت ٥ عصر فقط ٣ تا بسكويت مادر خورده بودم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
سلام سبزی های عزیزم کاربری مرباجونی هستم سرگروه سبز فردا واسه ی اعلام وزن کاربری @زیتونپرورده &nbs ...

سلام خوبی 

وزن اول   وزن ۲هفته پیش  وزن الان    وزن هدف

۶۰                ۵۰۷۰۰            ۵۳۹۰۰          ۵۰

[QUOTE=160165120] فدات ن گلم تا هفته بعد هم صبر میکنیم اینا رو ک گفتم دقیق رعایت کن...ببینیم هفته بعد چطورمیشه [/QUOTE

مرسی گلم که هستی.😘💖ان شا الله که بشه. تلاشمو دوباره میکنم راستی من واسه خگخ سالاد کاهو میخوردم یعنی دیگه نخورم؟ به جاش چی پیشنهاد میدی؟ کلم برگ خوبه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نه خوب ميخورم نميدونم  گاهي حس ميكنم از نخوردن غذاس مثلا من ديروز تا ساعت ٥ عصر فقط ٣ تا بسك ...

آخه بیسکوییت مادر هم شد غذا☹️☹️☹️☹️

میوه گوشت آجیل بخور...آب هویج بگیر بخور دلبندم

هر وقت احساس ضعف کردی اجیل خرما عسل کشمش انجیر توت بخور گلم

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدات ن گلم تا هفته بعد هم صبر میکنیم اینا رو ک گفتم دقیق رعایت کن...ببینیم هفته بعد چطورمیشه

مرسی گلم که هستی.😘💖ان شا الله که بشه. تلاشمو دوباره میکنم راستی من واسه خگخ سالاد کاهو میخوردم یعنی دیگه نخورم؟ به جاش چی پیشنهاد میدی؟ کلم برگ خوبه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
سلام.شبتون بخیر. من تا حالا سبوس برنج استفاده نکردم.کم کاری تیروئید دارم و برای تپش قلبم و وسواس دا ...

سلام

روزی حدااکثر ۲ قاشق میتونی استفاده کنی... داخل شیر، یا ماست، یا سالاد... بعد از غذا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه قشششنگ  من ندیده بودم به عمرم 🥺🥺😂😂 یک عدد تباه هستم💃🏻💃🏻💃🏻😂😂

نه بابا. دور از جونت..حتما طرفای شما نبوده😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@شب_بیدارم  سلام سرگره جان وزن اولیه ۷۲ وزن هفته پیش ۷۰ وزن این هفته ۶۸.۸۰۰😎

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
@شب_بیدارم  سلام سرگره جان وزن اولیه ۷۲ وزن هفته پیش ۷۰ وزن این هفته ۶۸.۸۰۰😎

ای خداااا تگ دون من خرابه بچه ها یکی شب بیدار رو برام تگ می کنه؟

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪