2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
وزن هدف ۵۵😍 کاهش هفته پیش ۵۹ کاهش این هفته هم که معلومه

من منوجه نشدم یعنی چی؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیییییییزم😭😭😭😭😭😭در ظاهر چی؟اخه وقتی وزن تغییر نکنه معمولا تو سایز و ظاهر معلوم میشه

یکم گمونم مطمئن نیستم.خیلی ناراحتم😭😭😭این همه تلاش حیف شد الکی‌. گمونم باید رژیم شوک بگیریم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
@نیکان95 ‍         @بانوباران     @برکه777       ...

سلام بر مربا جونی سابق  

وزن اولیه ۶۰  

وزن هفته قبل ۵۸.۶  

وزن این هفته ۵۷.۹  

وزن هدف ۵۵  

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
سلام بر مربا جونی سابق     وزن اولیه ۶۰     وزن هفته قبل ۵۸.۶     و ...

آفرین عزیزم کاهشت عاالی👏👏👏

کارت حرف نداره با همین فرمون برو جلوووو👌👌👌👌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
نه من نمیخوام سبز بشم من سرگروه مهربون خودمو عوض نمیکنم 

عزیزدلمییی مهربونی هم ازخودتت خوشگلم 😘😘همینجایم هممون جایی نمیریم گروه عوض میشه برای قوی شدن اراده وانگیزمون😍😍👏👏👏من دوستدارم طلایی شدنه همتون روببینم💪💪💪😍😍😍

سلام دخر موطلائی خودم😘😘 بیا اینم انگیزه نگاش کن چقدر نازه👈🏻🐥🐥😍 نه گلم اینکار رو نکن اینجور ...

سلام عزیزم مرسی😍

عه جدی میگی؟ فکر میکردم چون زیاد کردم بی انگیزه میشم..

باشه چون سرگروه عزیزم میگه همین کارو میکنم پس😘

ظهر اعلام میکنم عزیزم😘

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام سرگروه خوبی؟کاربری جدید مبارک

آها ای کلک.....مرسی گلم.....💋💋💋

مبارک باشه کاهشت عشقم🎇🎉🎇🎇🎇🎉🎉👏👏👏

@عروسترکم   سرگروه جونم وزن امروز ۸۳😍😍😍😍

سلام عزیزم از اول چالش از وزن ۹۰به ۸۳رسیدی؟

گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖»  حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
وزن شروع78/5 دوهفته قبل59/5 هفته قبل پری وزن الان 58/700 هدف55

کاهشت پایدار عسلم احسنت ب تووووووو👌👌👌👏👏👏