2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527269 بازدید | 68299 پست

✅هم اکنون برای متحول کردن زندگی ات چه کاری می توانی انجام دهی ؟

اولین کار تهیه فهرستی از مواردی است که از بابت آنها شکرگزار هستی .

این کار موجب تغییر و تحول در انرژی و طرز فکرت می شود .به هر حال چه بسا قبل از این تمرین حواست را متوجه چیزهای که نداشتی ،شکایات و مشکلاتت کرده بودی اما با انجام این تمرین در مسیری متفاوت قرار میگیری .

همین حالا بابت تمام نعمت هایی که به تو داده شده است و در موردشان احساس خوبی داری ، خدارو شکر کن .

بدون احساس شکرگزاری و قدر دانی بابت آنچه داری ، آوردن چیزهایی بیشتر به زندگی ات غیر ممکن است . چرا ؟

چون افکار و احساساتی که در رنگ ناشکری از خودت ساطع میکنی ،همه و همه عواطف منفی است .

خواه احساس حسادت باشد یا دلخوری ، نارضایتی باشد یا احساس" کافی نبودن " ، این احساسات نمی توانند آنچه را می خواهی برای تو به ارمغان بیاورند .

اگر اتومبیل نو بخواهی ولی خدا رو بابت اتومبیلی که داری شاکر نباشی ، این خود فرکانسی غالب است که تو از خود بیرون میفرستی .🍂

حال.خوب#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

💛🌼☕️

اطراف‌تان را با افراد شاد و خوشبخت پرکنید.

اگر در کنار افراد عصبانی، افسرده و ناراحت باشید، این حالت به شما هم منتقل خواهد شد. کاری هم از دست شما ساخته نخواهد بود اما اگر در کنار افراد شاد و خوشحال باشید، شادی آنان به شما انتقال می‌یابد و عادات خوب‌شان را یاد گرفته و هم‌چون آنان به اتفاقات بد، واکنش نشان‌می‌دهید و خیلی زود، افکار و تأثیرات منفی از زندگی‌تان ریشه‌کن شده و افکار مثبت، جای آن را خواهد گرفت.🌻

حال.خوب#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😆😆😆😆 روز ی  ۱۰‌هزار  خداییش زیاده یعنی شوهر ‌‌و پدر شوهرت هر روز میرن ...

ازهمه جلوتر پدر شوهر گرامی و بعدش شوشو جان گودزیلا آخری منم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام مرباجونی من سومین هفته اس توچالش  شرکت کردم هرهفته دوکیلو کم کردم مصرف کالری هرهفته رو چجو ...

دو صفحه اول تاپیک  حسابی توضیح داده ... و هر سه تا پنج کیلو هم باید از نو کالری رو با توجه به وزن جدید حساب کنید . 

سلام به همگی دوستان و نازی جوووون گل گلاب🙋❤

میریم که داشته باشیم دوشنبه رو با ورزش جانان😂😁

10 دقیقه پیاده روی تند و کند 

20 دقیقه چالش پایین تنه

حرکات شکم↔️ بالا برن پا، چرخش روسی، پلانک ثابت، بحران شکم با وزنه

حرکات پا با هالتر↔️اسکات 3 ست 12، 10، 8

ساق پا ایستاده 3 ست 12 تایی

@شب_بیدارم   😘😘😘😘

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بله باش عوض میکنم

❤️😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
تو کاربریت گفتی ترکیده با عنوان موچی میای؟؟؟؟؟ بعد دیروز اعلام وزن کردی عایا؟؟؟ اگه کردی کدوم صفحه ...

بله عزیزم ترکیده بود دوباره برم گردون دن

من گفتم وزنم همون قبلیه ۷۰ 

صفحش پیدا میکنم

من ۷۲.۵ شدم دوستای گلم بیاین بگین ببینم چه کردین @صدف_20     @gayran   &nbs ...

سلام عزیزم منم 75 ثبت کردم این هفته رو

تبریک میگم بهت فقط 7 کیلو دیگه داری 😍❤️😍❤️

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
@شب_بیدارم    نازنین گلم بچه هام دستت امانت😍😘 بچه های گلم صعودتون به گروه نارنجی ر ...

فندق جون الان باید پروفایل و امضام رو عوض کنم؟

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪
فندق جون الان باید پروفایل و امضام رو عوض کنم؟

سللم منم این سوالا رو از فندقی پرسیدم جوابمو داد برا تو هم میگم.

بعله ب گروه دیگ اضاف شدی ب خاطر کاهش وزن خوبت.آفرین .

الان باید پروفایلو امضاتو بکنی گروه نارنجی.و دیگ همه کارهاتو سوال ها و تگ کردنات برا سر گروه نارنجی باشه.

ایشالله ک موفق باشی 

سلام به همگی دوستان و نازی جوووون گل گلاب🙋❤ میریم که داشته باشیم دوشنبه رو با ورزش جانان😂😁 10 د ...

به به ببین چیکارا میکنه دخترمون عالییییی عالیییییی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡🍂🍂🍂🍂🍂 ورزشاتم عالیتر

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱