2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527273 بازدید | 68299 پست
باشه ولی باید بیشتر کاهش داشته باشی  گفتم ورزشاتو و مواد غذاییتو عوض کن کردی؟

من هنوز چای لاغری همون چای سبز هم گرفتم می‌دونی چقد باید کم کنم نمی‌دونم چه مرضی گرفتم کم نمیشم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وزن اولیه 79

قد162

وزن هدف 62

وزن امروز 76/900

@فندق_فسقلی  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
ایشالا....من یادم نمیمونه چند روز قبل گفتی من وزن نمیتونم بدم باید روز یکشنبه بیای و اعلام کنی ک نمی ...

عزیزم اصلاجواب منونمیدی منولایک ووریپ و...نمیکنی اخه ادم انگیزشوازدست میده

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
راست میگی ؟ خوب بوده کاهشم؟البته بگما این وزن بعد ناهار بود 😂خدا ببخشه دروغ هم نمیتونم بگم بعد ناها ...

😂😂😂😂ای بلاناشتاوزن نکردی من ازت پرسیدم کاهش داشتی خودتولودادی ۷۶۲۰۰بودی الان ۷۵۹۰۰بدون رعایت نکردن مواردوزنکشی کاهشت خوب بوده پس💪💪هفته بعدرعایت کن حتماً صبح ناشتاباش وزن کن زودم اعلام کن انشاءالله که کاهشت توپه🌼🌼🌼

خیلی ممنون آسنات جون یه بار دیگم به ۵۴ رسیدم ولی باز برگشتم به وزن عادیم انشالله این دفعه پایدار باش ...

خواهش میکنم عزیزم ایندفه رسیدی به هدفت حتماً تثبیتم تایکسال باش دیگه اضاف نمیکنی👌👌🌼🌼🌼

😂😂😂😂ای بلاناشتاوزن نکردی من ازت پرسیدم کاهش داشتی خودتولودادی ۷۶۲۰۰بودی الان ۷۵۹۰۰بدون رعایت نکر ...

ببین پس خوب بیشتر کم کردم بنظرم حداقل ۵۰۰ گرم کمتر باور کن . حالا بزار فردا بکشم 😂ای خدا منم بشم۶۸ کیلو چی میشه خو

خودم که سرخود تغییر گروه نمیدم اصلاااااااااا بی احترامی به @شب_بیدارم   نمیکنم اگه صلاح بد ...

میدونمممم خوشگلم عزیزمیی من همچین جسارتی نکردم نظرموگفتم که دیگه ۱۰۰گرم چیه میتوتی تغییربدی منتظرتم که بیای نمیدونم چرانازنین نیومده هنوزخداکنه حالش خوب باشه زودی بیاد🙏🙏غول ۷۳روشکستی انشاءالله بقیشم زودکم میکنی😍

سمیه جون بین هر ست چقد فاصله باشه؟ مثلل نوشتید دو ست ، یک ست رو بزنیم بریم ورزش بعدی بعدش دوباره بیا ...

گلم  فرقی نداره.. یه جا پشت سرهم بری یا هر ورزشی را  تموم کنی بعدش بری ورزش بعدی..

من خودم از  هر ورزشی ست اولش را انجام بده... و بعد دوباره ست دوم ورزش ها....

استراحت بین ست ها  یا ورزش ها ،، ۱۵ الی ۳۰ ثانیه..

من پیشنهادم اینه که از ۱۵ ثانیه بیشتر نشه که بدن سرد نشه...

فرمدهی با سن ، مرحله ی بعدی هست.. اول باید وزنت و سایز های قسمت های دیگه را کم‌کنید.. بعدش که به هدف رسیدید ، میرید تو‌ کار حجم دهی..((((اونم بعضی از ورزشهای فرمدهی را میتونید انجام بدید)))

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
منم می خوام چه ورزشهایی باید انجام بدیم

چالش ۳۰ روزه شکم

درازنشست

زیر‌شکم

چالش چوب

چرخش روسی

لمس پاشنه

پلانک

ولی از کم باید شروع کنی😉

چند وقته ورزش شروع کردی؟؟؟ ورزش هات چیا هستن؟؟؟ و‌جقدر؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸