2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527269 بازدید | 68299 پست
@آسنات99     @سمیه1396     @دیانا24     @sepiiiiiideh &nb ...

سلام عزیز دلم🌸🌸🌸

صبح بخیر  بانو 💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سمیه جون میگم چالش جدید چیزی نذاشتین دلم چالش میخواد    

سلام گلم...🌸

به زودی میزاریم💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاممم😍صبحتون پرانرژی ☕️🌤

صبح ات رو با شادی شروع کن؛

حتی اگر ته ته قلبت خوشحال نیستی،

وقتی به یه روز شاد فکر کنی

می‌تونی به غم ها غلبه کنی؛

باور داشته باش...🌈💛✨

خدایا_شکرت#   💕

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

💞💓💕

مهم اینه که خوشحال باشی، با تموم شرایط بدی که توش قرار داری و نمیتونی تغییرش بدی. با وجود گذشته ای که تموم شده و نمیتونی دوباره بسازیش و یا فراموشش کنی. زندگی ای رو بسازی که تو رویاهات توش سفر میکنی و از دیدن چیزی که تو ذهنته لذت میبری سعی کن اون رو به واقعیت تبدیل کنی اینو باور داشته باش که تو فقط یک بار زندگی میکنی، پس اون یک بار رو واقعا زندگی کن...😊🌹🌱

حال.خوب#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام ب روی ماهت🐥🐥....صبحت پر از عطر گلهای یاس💛 اگر فردا وزنت تغییر نکرد یا زیاد کاهش نداشتی نارا ...

اره عشقم خودمو اماده کردم برای کاهش نداشتن که فردا زیاد ناراحت نشم.

من شدیدا اعتقاد دارم ادمی فقط کافیه اراده کنه بعدش به هر چیزی که بخواد میتونه برسه، اینهمه ادم خوش استایل تو دنیا که قبلش چاق بودن گواه همینه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
سلاممم😍صبحتون پرانرژی ☕️🌤 صبح ات رو با شادی شروع کن؛ حتی اگر ته ته قلبت خوشحال نیستی، وقتی ب ...

سلام گلم🌸

صبحت بخیر

عالییی بود💃💃💃💃💃💃💃

سلااااام فاطمه ی زیبا 😍😍😍😍😍😍 صبح فستت بخیر😂

سلام سپیده جون‌خوبی؟؟ صبح سفت ات بخیر😆😆😆

مرسی گلم😘

❤️❤️❤️

سلام عزززیزدلم قربونت خوبم تو رختخوابم😆😆😆😆 صبح سفت و سخت توام بخیر😂😂

مرسی.. امروز روز سفتی هست..🤣

😂😂😂 میخای قسمت بیشتر فستت را در تخت خواب بگذرونی...

عَی آدمِ زرنگ ... کالریت خوب ذخیره میشه😁👌👌