2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527253 بازدید | 68299 پست
واااای عالیه آفرررررررررین🐥🐥🐥🐥😍😍😍😍😍

😘😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
من بلد نیستم...کدو بلدم..کدو حلوایی بلد نیستم آخه محصول سمت ما نبوده....اما خیلی دلم میخواد یبار امت ...

من طعمشو دوست دارم.کالریشم خیلی کم 

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاهش وزن تو افرادی ک pco هستن خیلی سخت 😬😬😬

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
سلام  اشکال نداره فقط فردارو رژیم نباشم؟ هم ناهار مهمونم هم شام و اینکه هر روز تا الان رعایت ک ...

سلام گلم سعی کن ازکالری مجازت خیلی بالانزنه باسبزیجات بشقابت روپرکن غذاکمتربکش خودت روباسالادمشغول کن😅 شنبه روهم اگه میتونی فست ۷۰۰ببندکه زیادروی وزنت تآثیرنزاره💙💙💙

@آسنات99     @taniya1400     @سمیه1396     @مرباجونی ...

سلام عزیزم 😍😍😍😍

چه برنامه عالیییییی ای❤❤❤❤❤❤❤❤

سرگروه نمونه# 😘😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
عزیزدلمیییی😘😘من که تووزن کم کردن افتضاحم مخصوصاً الان😂😂😂بااینهمه رعایت۴۰۰گرم کم میکنم😌دستت راس ...

بابا خودت ک استادی ننه یادت رفته هفته ی پیش با اون همه رعایت ثابت بودم و بوده هفته ایی ک گرمی کم کردم سیستم بدنیه دیگه بعضی وقتا قاط میزنه من ک الان در فکر اینم برم رو هدف 57.........با همه ی این تفاسیر دست راستم لای موهای افشونت ننه😁😁😁😁😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
بابا خودت ک استادی ننه یادت رفته هفته ی پیش با اون همه رعایت ثابت بودم و بوده هفته ایی ک گرمی کم کرد ...

عشقیییی بخدا😘😘کارتتتت حرف نداره😍😍💙💙💙👧👧👧این منم دستت روبزارروی سرم😂😌