2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
من کاشون دانشجو بودم همیشه نذری گوشت ولوبیا میدن 😀😀

پس باید بدونی ترکیباتشو دیگه

گوشت، سبزی گوشت و لوبیا(تره جعفری شنبلیله) خرده برنج، لوبیا سفید. به صورت کوبیده

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وایی نکنه منم برگشتم بیچاره شدیممم باید از اول پاشیم تلاش کنیم

دختر من از وقتی ک استارت رژیم زده شده دارم بیشتر میخورم نمیدونم چم شده همش گرسنمه

ورزشم میکنما

اره باید مقاومت کنیم جدی پیش بریم

عالیه👌👌👌

سلام سمیه جونم خوبی؟بنظرت مال منم خوبه؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
باشه از این ب بعد تصمیم دارم عصبی ک شدم معدمو با خیار و هویچو انگور و اینا پر کنم این چطوره؟

عاليه

عصبي كه شدي از يخچال دوري من 

برو بيرون يكم 

خودتو تو اتاق زنداني كن 

چند ليوان بزرگ اب بخور

بازم بگم

دیانا جان من روحیه ام نابود شده رژیمم ب باد رف ۱۰۰ گرمم اضاف شدم چون اصلا رعایت نمیکنم از لحاظ خور ...

سلام عزيزم 

اره بخواي ميتوني لاغرتر بشي اما بايد صبر داشته باي 

چون الان بدنت چربي نداره ديرتر وزن كم ميكني 

انگيزه# رو بخون 

رو ارادت كار كن

هدفت رو هميشه در نظر داشته باش 

براي خودت هدف بزار 

سلام عزيزم  اره بخواي ميتوني لاغرتر بشي اما بايد صبر داشته باي  چون الان بدنت چربي نداره ...

ممنون از راهنماییت گلم

چقد طول میبره حداکثر برا کاهش ۱۰ کیلو با توجه ب اینکه اضاف وزن ندارم حدودی؟