2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527334 بازدید | 68299 پست
اومدین پربازذیذ

😂😂😂😂

یکشنبه  ها و ۱۰ ام هر ماه یه سر‌میام تو‌ پر بازدیدا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

بچه های زیر ک تگشون میکنن دو اخطاره هستن❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

و هفته دیگه اگه اعلام وزن نکنن متاسفانه حذف میشن🔴🔴

@onligad  

@لینداخانوووووووووم  

@miss_niki  

@عشقجانم  

@هیچکاک  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم کمک کنیدوزنمو هشت کیلو کم کنم😭🙏🙏

گلم  اول امضای استاتر و بعدشش توضیحات ۲ صفحه ی تاپیک را بخون و شروع کن💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 سلام‌گلم بپرس

ببخشید سوال درمورد گروه نیست اطلاعی داری ممنون میشم جواب بدی سمیه جون 

من امروز گل هارو سم پاشی کردم داشتم جابه جا میکردم لبم پایین اش خورد به گل یادم رفت بشورم بعد یه ربع شستم الان دهنم تلخه ممکنه سم وارد بدنم شده باشه چیکار کنم 😰😰😰😰😰

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
کسی جواب منو نمیده میخوام برم کار دارم لطفا جواب بدید دیگه یه سوال پرسیدم همش😩

سوالت چیه ؟

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

@حوض_ماهی  

@من_بانوی_خاص_هستم  

@1481  

@افسانه6965  

@heliya95m  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سرگروه های خوشگل و الهه جون ،میخواستم یه چیزی بگم ،تاپیک تون فوق العاده است ،بهترین روش برای لاغری هست حتی روش تون از بهترین دکترهای تغذیه هم بهتر هست ،واقعا بهتون تبریک میگم ،راهنمایی هایی فوق العاده تون ،انگیزه های به موقع تون ،همه و همه عالی هستن دست مریزاد به همگی تون.واقعا خدا قوت بده به همتون🙏🙏🙏😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍❣❣❣❣🤗🤗🤗🤗🤗⚘⚘⚘⚘⚘🌻🌻🌻🌻🌻🌻

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
ببخشید سوال درمورد گروه نیست اطلاعی داری ممنون میشم جواب بدی سمیه جون  من امروز گل هارو سم پاش ...

گلم اونقدر مقدارش زیاد نبوده که اتفاقی بیفته..

شربت اب لیمو درست کن بخور...

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

@شهرزادخوشبخت‍ 

@هسسستییی  

😂😂😂😂هرجاکم میارم سریع سمیههه تگت میکنم واسه خاطراون😌قربونت برم که اینقدرخوش قلبی💙💙💙

خدا نکنه گلم❤️

گلم اونقدر مقدارش زیاد نبوده که اتفاقی بیفته.. شربت اب لیمو درست کن بخور...

وایییی خدا خیرت بده سمیه جون مرسی عزیزم قربونت برم صدتا تاپیک زدم هیچ کس جواب نداد خیالم راحت شد😘😘😘😘😘😘😘😅😅

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
باریکلاا.. عالییی کم‌کردی👏👏👏👏👏👏 @آسنات99    👆👆👆👆

ممنونم 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱