بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید سوال درمورد گروه نیست اطلاعی داری ممنون میشم جواب بدی سمیه جون
من امروز گل هارو سم پاشی کردم داشتم جابه جا میکردم لبم پایین اش خورد به گل یادم رفت بشورم بعد یه ربع شستم الان دهنم تلخه ممکنه سم وارد بدنم شده باشه چیکار کنم 😰😰😰😰😰
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
سرگروه های خوشگل و الهه جون ،میخواستم یه چیزی بگم ،تاپیک تون فوق العاده است ،بهترین روش برای لاغری هست حتی روش تون از بهترین دکترهای تغذیه هم بهتر هست ،واقعا بهتون تبریک میگم ،راهنمایی هایی فوق العاده تون ،انگیزه های به موقع تون ،همه و همه عالی هستن دست مریزاد به همگی تون.واقعا خدا قوت بده به همتون🙏🙏🙏😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍❣❣❣❣🤗🤗🤗🤗🤗⚘⚘⚘⚘⚘🌻🌻🌻🌻🌻🌻
گلم اونقدر مقدارش زیاد نبوده که اتفاقی بیفته.. شربت اب لیمو درست کن بخور...
وایییی خدا خیرت بده سمیه جون مرسی عزیزم قربونت برم صدتا تاپیک زدم هیچ کس جواب نداد خیالم راحت شد😘😘😘😘😘😘😘😅😅
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱