2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527342 بازدید | 68299 پست
واقعاممنونم ازت سمیه جون عشقی بخداحلالم کن من خیلی سوال ازت میپرسم😘😘😘خداعوضش روبهت بده🙏

واای چرااا  حلال دیفونه😅

پرسیدن که خوبه👌👌👌👌 اصلا خوب که میکنی که میپرسی😄

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

اومدین پربازذیذ

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سایزم چجوری اندازه بگیرم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️       🧡🧡🧡🧡🧡اعلام وزن شببیدارم🧡🧡🧡🧡🧡 ...

باریکلاا.. عالییی کم‌کردی👏👏👏👏👏👏

@آسنات99  👆👆👆👆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام به همگی  وزن هفته پیش 68/200 امروز 🎈 @سمیه1396   @sanaz718 ‍  وز ...

سلام‌گلم.. خوبی؟؟؟  چقدر خوب وزنت را نگه داشتی👌👌👌

راستی قبل ساعت ۳ وزنت را بفرس چون بعدش لیست بسته میشه و‌باید داخل تاپیک‌وزن بفرستن😉

فدات عزیزم..بهترم خداروشکر❤❤تو چطوری عشقولی

منم خوبم... خیلی هم خوشحال 😃😃😃😃😃

وزنم شده ۵۲/۶۰۰

یه چند تا زور بزنمااااا... به هدفم رسیدم😅

سلام سایزم چجوری اندازه بگیرم

اینجوری:

شرایط: ناشتا، حداقل نیم ساعت بعد از بیداری

بازو: بزرگترین قسمت بازو نزدیک به زیر بغل 

سینه (دور‌سینه)

معده( ۴ انگشت بسته بالای ناف)

شکم ( از روی ناف)

زیر شکم( ۴ انگشت بسته زیر ناف.. برآمده ترین قسمت زیر شکم)

کمر: (گودترین قسمت کمر)

با سن  (برآمده ترین قسمت)

ران: نزدیک به کشاله ران( بزرگترین قسمت ران)

ساق پا (بزرگترین قسمت)

ساعد دست(بزرگترین قسمت

مچ پا

مچ دست

⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️       🧡🧡🧡🧡🧡اعلام وزن شببیدارم🧡🧡🧡🧡🧡 ...

مباااااارررررکه آفررررررررین ب تووووو کاهشت مبارک😘😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳

اصلا قبول نیست اخطار میگیری❌❌بعد ساعت 3 وزن دادی😂😂😂😂😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

بچه های زیر ک تگشون میکنن دو اخطاره هستن❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

و هفته دیگه اگه اعلام وزن نکنن متاسفانه حذف میشن🔴🔴

@مزگین  

@_راویس_  

@gole_sorkh69  

@ro96ra98  

@mary2772  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

واای چرااا  حلال دیفونه😅 پرسیدن که خوبه👌👌👌👌 اصلا خوب که میکنی که میپرسی😄

😂😂😂😂هرجاکم میارم سریع سمیههه تگت میکنم واسه خاطراون😌قربونت برم که اینقدرخوش قلبی💙💙💙

سلام بچه ها کسی هست ؟ یه سوال فوری داشتم 

سلام‌گلم

بپرس