2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527273 بازدید | 68299 پست
عزیزم سایز رو هم باید بگیم بهت؟

دهم هر ماه زمان سایزگیریه و اختیاریه...بعضی بچه ها فرستادن 

داشتنش خیلی خوبه روند کاهش و تغییر سایزتو متوجه میشی....و با توجه ب سایز هر قسمتی بهتر میتونی تصمیم بگیری کجاها رو آب کنی کجاها رو ثابت نگه داری و فرم بدی ✨

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه عزیزمم😘😘گلم دوصفحه اول الهه جون نوشتن چکارکنیم برای صورت بخون انجام بده🌼🌼🌼

نمیدونم اما خیلی بد شده😢 رفتم خوندم انجام بدم ببینم چی میشه

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام عزیزم،مرسی،👏👏👏👏👏عالیه ،یه سوال میزان ورزشت زیاده. یا کالری کم مصرف میکنی؟نسبت به هفته &nbs ...

هفته قبل رو هر روز ورزش کردم وزنم اومد پایین

این هفته سه روز تو هفته قرار شده ورزش کنم.

کلا کالری مصرفیم هم متاسفانه خیلی بالا نیست.نهایت در روز به 1000 کالری برسه که خیلی بده.

دارم سعی میکنم همون مقدار کم رو با مواد پرکالری تر جابه جا کنم  

گروه طلایی❤❤❤تثبیت❤❤❤وزن 4۸کیلو   
برای من ۷۶/۲۰۰فرستاده بودی عزیزم باشه اصلاحش میکنم کاهشت مبارک باشه💛✨✨✨✨

ممنون عزیزم  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

سلاااام...

سپیده جان، اینم گزارش وزن کشی...

وزن شروع.     وزن هفته قبل.       وزن فعلی

۸۶/۵۰۰              ۸۴/۷۰۰.               ۸۴/۳۰۰

@sepiiiiiideh  

نمیدونم چرا پروفایلم رو تغییر نمی‌ده نی نی سایت؟!

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر  

سلام عزیزم من این هفته پری ام انشالله هفته دیگ وزنمو اعلام میکنم

@شب_بیدارم  

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐