2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527277 بازدید | 68299 پست
من دیگه عادت کردم کمه و با مقدار کمش کامل سیر می شی البته الان من بدون روغن می خورم آره من که دوسش د ...

اینجوری باشه خوبه منم پلو رو بدون روغن میخورم 

حتما درست میکنم دوست خوبم مرسی از راهنماییت

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاشکی کالری اجازه میداااااااد😪😪😪😪

من دیروز نتونستم پر کنم با ۸۰۰ بستم کالری مجازم (۱۲۹۰) هست من به جان بخورم  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
@شب_بیدارم     سلام عزیزم ببخش دیر شد...دیروز اصلا فرصت نداشتم بیام تاپیک  اینا سا ...

عاایه عزیزم‌

تازه شروع کارمونه نگه دار برا مقایسه ماه بعد🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
هعییی نه من میرم ولی نمی‌خورم ک هی بیشتر تلاش کنم جایزه بدم ب خودم قول دادم تا 60 کیلو نشدم نخورم پی ...

ایجوری که خیلی خوووبه 

حتما به قولتون عمل کنین

منم اوایل رژیمم اینجوری بودم دیگه بعد ۱۶ کیلو یه کوچولو اشکال نداره. من اوایل رژیمم یه قوطی برداشته بودم هرچی همسرم برا من شکلات اینا میگرفت میذاشتمش اونجا میگفتم خوردم😅 بعدشم که اونا جمع شدن منم لاااغررر شدم یه کوچولو خودم میخوردم بقیه رو میدادم پسرم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@عروسترکم     سلام ببخشی صبح اول وقت یادم رفته بود سایز بدم  یعنی کلا سایز کشی داری ...

عزیزم سایزتو با هشتگ بذار❤  سایز#  

واسه حلقه هم کم کم باد میگیری..هرروز بزنی یاد میگیری..قلق خاصی نداره

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام به همه. @شب_بیدارم ‍  اینم سایزای من عزیز دور مچ دست  ۱۷ دور شکم  ۹۹ دو ...

نگه دار ماه بعد کاهشت رو مقایسه کنی خوشگلم🧡🧡🧡🧡💪🏻💪🏻

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
من دیروز نتونستم پر کنم با ۸۰۰ بستم کالری مجازم (۱۲۹۰) هست من به جان بخورم    

من1280 تا با 1000 بستم ولی اصلا سیر نشدم همش میوه 🤫🥺 روزای دیگه اما با 1200 سیر سیرم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
@عروسترکم     سلام گل امروز خام خواری بود 13 دراز نشست زدم  دستم زدم اوپن خونه و ...

افرین عزیزمممم👏👏👏

تعداد و تایم ورزشتو بیشتر کن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

قدت چنده؟ خودت با چه فرمی بیشتر حالت خوب میشه؟ چند کیلو میخوایکم شی؟

قدم ۱۶۵. نمیدونم کههه. بنظرم بدنم بیشتر به ورزش نیاز داره که فرم بگیره

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋