2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527277 بازدید | 68299 پست
من از کهنه بچه استفاده میکنم دو بسته چهار تایی بخر صابون کهنه و پودر صابون هم بخر بعد اینکه کثیف شد ...

هر چند وقت یکبار پارچه ها رو باید انداخت دور؟

برای یه دوره پریودی چقدر لازمه؟

در طول روز چقدر؟  چون من هر 2الی 3 ساعت یبار عوض میکنم

روز اول تا سوم با پارچه خرابکاری نمیشه؟🙈

ببخشید سوالام زیاد شد

به حکمتش دل بسپار 🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی؟ من پاهام لاغره شاید تو عکس بد افتاده چون دور رانم 52هستش @سمیه1396     سلام قشنگ ...

منظورم ساق پاهات لاغره بالترشون یکم زیاده .کنار با سن ...البته نظر کنه شاید اشتباه باشه عزیزم

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
سلام عزیزم من 4ساله ازدواج کردم و 3ساله دنبال باردار شدنم...2سال و نیم تحت نظر دکتر بودم و انواع و ...

ممنون گلم از وقتی که گذاشتی واین اطلاعات برام نوشتی فقط اون مورد سه فکر کنم باعث عفونت بشه من خودم با آب گرم میشورم من پری هام عقب میفته   انشاالله چن تا موردشم هست رعایت کنم ومشکلم حل شه ممنون عزیزم من چند روز میوه که میخورم روش پودر دارچین میزنم فکر کنم اینم خوب باشه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ممنون گلم از وقتی که گذاشتی واین اطلاعات برام نوشتی فقط اون مورد سه فکر کنم باعث عفونت بشه من خودم ب ...

خواهش عزیزم❤

ن باعث عفونت نمیشه بهداشت رو کامل رعایت کن لباس زیر و لباساتم مرتب عوض کن فقط حمام نکن چون رحم رطوبتو میکشه ب داخل

عالیه دارچین...منم امتحان کنم

به حکمتش دل بسپار 🌿
هر چند وقت یکبار پارچه ها رو باید انداخت دور؟ برای یه دوره پریودی چقدر لازمه؟ در طول روز چقدر؟ &nb ...

والا من هر وقت ببینمدیگه کهنه شدن میندازم دور هر شش هفت ماه یه بار

تا یکی دیگه رو میذاری اون قبلیا میشوری و خشک میکنی توی هر بسته فک کنم چهار یا شش تا پارچه هست.کلا من دوازده تا دارم 

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

سایز#  

@سمیه1396    سیلوم چطوری؟؟

۹۹/۶/۱۰     ۹۹/۷/۱۰

دورکمر         ۷۹         77 ⏬

دورناف         84        81 ⏬

زیرشکم          90       88 ⏬

دورران          52        50 ⏬

دوربازو          25     . 24 ⏬

دورسینه        94        91  ⏬

دورباسنج       95       93 ⏬

دورساق پا      32       32

مچ دست        14       14

مچ پا              21        20 ⏬

خواهش عزیزم❤ ن باعث عفونت نمیشه بهداشت رو کامل رعایت کن لباس زیر و لباساتم مرتب عوض کن فقط حمام نکن ...

پستی رو که ذخیره میکنیم میدونی بعد کجا میتونیم پیداش کنیم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد