2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 68299 پست

دور سينه:95

دور بازو:٢٩

دور ساعد :٢٤

دور كمر:٨١

شكم:٩٨

زير شكم:١٠٠

ران:٦٢

باسن:١٠٤

سایز#  

@مرباجونی  

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره واقعاااا👏👏👏👏👏👏👏 دمت گرررررررم#  ‍

قربونت عزییییییییزممممممم😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
پس خداروشکر ول کردم ولی روز اول سفت و سخت گرفتما😕مردم

😐😐😐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خارجیش قویه و ممکنه اشتهات را خیلی زیاد کنه.. همون  ایرانی بهتره😉 مارکش فرقی نداره، بعضیاش ...

آره خارجیش خیلی قویه🤕🤕🤕🤕من چن باز از خواب شبانه بیدار کرده از گشنگی  

پسته ونخودچی بهش بده سیب زمینی سیب درختی باهم رنده کن آبش بگیر بهش بده دختر منم اینجوری شد بعدش دیدم ...

سلام گلی پیدات کردم😂😂😂من چند وقتیه گمت کردم شما هم وزن منی 

تونستی چیزی کم کنی؟ 

من یک کیلو کم کردم 

امروز دنبالت میگشتم ولی اسم کاربریت از ذهنم رفته بود 😂😂😂

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
تو از اون با استعداد هایی،😘😘😘😘😘

اواااااا مرسی ذوق مرگ شدم😍😍😁

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
ب نطر من عشقشو ببر و غصه شو نخور آدم هرچی حرص بخوره کم تر وزن کم میکنه اگه هم خیلی ب نطرت سخت گذشت ...

واقعا عذاب وجدان گرفتم😢بنظرت فردا فست بگیرم شنبه رو چیکارکنم؟یا میگم فردا رو خگخ بگیرم شنبه رو فست خوبهههه؟؟؟

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩
آره خارجیش خیلی قویه🤕🤕🤕🤕من چن باز از خواب شبانه بیدار کرده از گشنگی    

اینجاست که محصولات داخلی به دادمون میرسه😂👌 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بلال چاق میکنه ؟🤔

کمش نه . ولی هر ماده ی غذایی را زیاد بخوریم، خاصیت چاق کنندگی پیدا میکنع،،

واقعا عذاب وجدان گرفتم😢بنظرت فردا فست بگیرم شنبه رو چیکارکنم؟یا میگم فردا رو خگخ بگیرم شنبه رو فست ...

ب من باشه میگم حرصشو نخور و کیفشو ببر

ن بابا

ی فست یا خگخ بگیری کافیه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍