2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527273 بازدید | 68299 پست
گلم ی جا یادداشت کن تا ماه دیگه بتونی مقایسه کنی👌❤

چشم😍

وای نمیدونی سرگروه جان چقدر از کم شدن سایزم خوشحااااالممممم😇😍😆🙏💃

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
پسته ونخودچی بهش بده سیب زمینی سیب درختی باهم رنده کن آبش بگیر بهش بده دختر منم اینجوری شد بعدش دیدم ...

باشه  عزیزم ممنون❤❤❤

پسر من تب نداره فقط اسهاله یکی دوبارم بالا آورده الان بهتره خداروشکر🌺🌺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان دیدم صفحه ۹۰۷ جوابی نذاشه بودید

من رفتم چک‌ کردم،، جوابی از من نبوده.. ولی یادمه نوشتم نمیدونم چرا ارسال نکردم🌸❤️

خوب شد  که سوالت را دوباره پرسیدی، چون فکر کرده بودم که فرستادمش😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 من رفتم چک‌ کردم،، جوابی از من نبوده.. ولی یادمه نوشتم نمیدونم چرا ارسال نکردم🌸❤️ خوب شد &nb ...

اشکالی نداره ممنون

گروه بنفش      وزن اولیه: ۸۵🤐🤐🤐🤐   هدف اول:۸۰ 😐😐 هدف دوم :۷۵🙂🙂هدف سوم:۷۰�🤗🤗هدف چهارم:۶۵😍😍  هدف اصلی وآخر:۶۰ 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩قربونش برم      خواستن توانستن است😁😁😁😁😁😁😁😁😁
باریکلااااا👍👍❤❤❤ 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

فداااااااات ممممممممنووووون💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

بخدا بزرگترین جهاد نفس رو من میکنم! چلو ماهیچه درست کردم ولی سیب و هلو و نارنگی خوردم فقط نگاش میکنم😒😓

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

@عروسترکم  

سلام ببخشی صبح اول وقت یادم رفته بود سایز بدم  یعنی کلا سایز کشی داریم رو فراموش کرده بودم برای همین باید می رسیدم خونه واسه همین دیر شد

دور کمر ۱۱۲

دورباسن۱۲۵

دور مچ۱۸

دور رون۷۷

دورسینه۱۱۵

دوربازو۴۱

برای کاهش سایز شکمم حلقه هولاهوپ گرفتم ولی بلد نیستم استفاده کنم زود میفته😔اگه قلقی داره میشه یاد بدی اون مقاله رو هم خوندم که درمورد حلقه هولاهوپ است تو تایپک

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم....فردا صب اندازه هاتو بگیر شرایط مثل وزن کشی...برام نفرستش اما داشته باشش دیگه تا ماه بع ...

وای سرگروه جانم من پری شدم مثل میتها افتادم توی خونه کلا سایز گرفتنو یادم رفت الان یهو یادم اومد چیکار کنم؟ اخطار میگیرم؟😟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

سایز#  

**✿❀ ❀✿****✿❀ ❀✿****✿❀ ❀✿****✿❀ ❀✿****✿❀ 

@آسنات99  

。.。:∞♡*♥♥*♡∞:。.。  。.。:∞♡*♥♥*♡∞:。.。  。.。:∞♡*♥♥*♡∞:。.。  

بازو »»————>  ۲۸/۵

سینه »»————>  87 

معده »»————>  74

شکم »»————>  83

زیر شکم »»————>  89

کمر »»————>  70

باسن »»————>  ۹۳/۵

ران »»————>  ۵۸/۵

ساق پا »»————>  ۳۵/۵

ساعد دست »»————>  22

مچ پا »»————>  23

مچ دست »»————>  ۱۴/۵

。・:*:・゚★,。・:*:・゚☆。・:*:・゚★,。・:*:・゚☆。・:*:・゚★,。・:*:・゚☆。・:*:・゚★,。・:*:・゚☆

یه سوال دارم

به نظرتون در روز دوتا ست نیم ساعته پیاده روی با سرعت متوسط به عنوان ورزش کافی هست؟

اکثر مواقع فرصت ورزشهای سنگین تر پیدا نمیکنم

گروه آبی  وزن اولیه ۷۹ . وزن هدف ۷۰
یه سوال دارم به نظرتون در روز دوتا ست نیم ساعته پیاده روی با سرعت متوسط به عنوان ورزش کافی هست؟ اک ...

خوب چرا فقط هوازی ؟؟؟؟

هوازی+ قدرتی  باید باشه

برای شروع ۲۰ الی ۳۰ًدقیقه ورزش هم‌کافیه ولی ترکیبی!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸