2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527276 بازدید | 68299 پست
😂😂😂من اصلاً استعدادشاعری ندارم فک کنم به عمه ات رفتی مادر😜😜😜

خاک تو سر عمه ام مادر جان آره بووخوودا😁😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
پسر من ۲۳ ماهشه اشکال نداره؟ اگه لطف کنی عکس بگیری ازش ممنونت میشم😘😘❤❤

سپیده جان اصلا نگران نباش بهش بده منم پسرم اسهال میشه همون میدم عالیه به صورت ساشه هستش ۳،۴ دونه بگیر هر روز یکی بده بهش تو اب قاطی نکن چون مطمن ان نمیخوره تو ماست یا شیر یا غذا قاطی کن بده بخوره زود زود خوب میشه یه نکته اینکه حتما این پودرها باید تو یخچال نگه داری بشه ، الان خونه ندارم برات عکس بزارم ولی بری داروخاته بهت میده تا آب بدنش نرفته بهش بده تا میتونی مایعات فراوان بهش بده آب سیب طبیعی خیلی خوبه حتی شده نصف فنجون،  منم هفته پیش همین مشکل داشتم با پسرم‌

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@فندق_فسقلی   سلا‍م عزیزم  سایز امروز من

چه دفترچه خوشگلی 🤩🤩🤩🤩

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام سمیه جون من دورشکمم اصلا تغیر نکرده ی هفتس شروع کردم چکار کنم ؟ 

سلام‌گلم..

ورزش های قدرتی مخصوص شکم‌میری؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سایز#  

دور بازو      ۳۲

دور ساعد    ۲۷

دور مچ       ۱۸

دور کمر       ۹۴

دور سینه     ۱۰۹

دور با سن     ۱۰۰

دور ران        ۵۸

دور ساق       ۴۰

@sepiiiiiideh  

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
الله پشت و پناهت قشنگه زیبا عالیه که خ گ خ هستی برای پاکسازی بدن خیلی خوبه  سایزاتو نگه دار م ...

انشاالله،من که تو این ده روز احساس میکنم بدنم سبک تر شده نسبت به قبل.مرسی از شما که بهمون انرژی و روحیه میدید.تشکر و خدا قوت از همتون🧡

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
دادم بهش خواهر اثر نکرد😥

صبر‌کن... یواش یواش حالش بهتر میشه...سوپ بهش زیاد بده و اب ولرم..

که معدش شسته بشه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آسنات99@ سایز قبل رژیم نگرفتم متاسفانه فقط سایز الانم  دورسینه102 دور کمر91 زیرسینه85 معده ...

آتنا 77گلم این جا سایزامو زدم 

ماه بعدی باهم قیاس کنیم متاسفانه روز اول یادم رفته بود بگیرم

یکی دوستان که دقیق سایز بود رو گم کردم یادم هم رفت اسمش چی بود😁😁🙈🙈حیف شد 

کاشکی اون پیدام کنه

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
ای شیطون بددیگه نبینم بچه های منوگول بزنی😂😂 خوشگل منی شما😘😘😘

😂😂😅😂

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
عزیزم من تگدونم خرابه بلد نیستم تگ کنم ریپ زدم روت😁😘 #سایز دور شکم ۹۱ دور با..سن ۱۰۳ دور ران۵۹ د ...

ریپ خوبه دوستدارم😂😌

باریکلاااسایزاتوبنویس نگهدارماه بعدببینیم تغییراتتو🙏💪💪💪

انشالله  مولتی ویتامین حتما باید تو رژیم خورده شه ها

چشم، ممنون

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐