2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527273 بازدید | 68299 پست
غور غوره چیه ؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔🤔🤔

قورباغه منظورشه گمونم😁😁😁😜😜😜😜

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
آفرررررررررین ب تو😘😘 هر چه ورزشات اصولی تر هم باشه یه مانکن خوش تراش میشی😍

سلام فاطمه جان 

يادم نبود امروز بايد سايز رو بگيم الانم خونه مامانمم متر ندارم ميشه فردا سايزم رابدم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه خیلیا میخورن ولی اشتباست منو زیر گروهام نمیخوریم .....توی کاهش یکشنبه هامون تاثیر بسیاااار خوبی ...

اها اخه من خیلی شکموام 😁😁ولی دارم سعی میکنم شام برنج نخورم که موفق شدم حالا باید سعی کنم نون نخورم😁😁😁

سلام

@فندق_فسقلی  

سایز#  

🐥🌻دور بازو             ۳۳.۵ 

🐥🌻دور مچ دست     ۱۷.۵

🐥🌻دور سینه            ۱۰۷

🐥🌻دور شکم            ۹۶

🐥🌻دور کمر              ۹۱

🐥🌻دور باس ن         ۱۰۱

🐥🌻دور ران              ۶۲

🐥🌻دور ساق پا       ‌  ۴۰

🐥🌻دور مچ پا           ۲۴

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿

@شب_بیدارم  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

@شب_بیدارم  

دور بازو  ۳۰                           ۲۹

دورسینه ۹۱                             ۹۰

دورکمر ۷۴                              ۷۲

دورشکم ۹۱                             ۸۸

دورباسن ۱۰۰                         ۱۰۲

دور ران ۵۷                            ۵۶

دور ساق ۳۶                           ۳۶

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
@شب_بیدارم     دور بازو  ۳۰               &nbs ...

ما با هم هم وزن هستیم رقیب باشیم ؟

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
عزیزم اگه جاداری میتونی ببرچون بایه ترازوهمیشه وزن کنی بهتره اگه نمیتونی ببری هماهنگ کن برات اخطارنز ...

عزیزم من تگدونم خرابه بلد نیستم تگ کنم ریپ زدم روت😁😘

#سایز

دور شکم ۹۱
دور با..سن ۱۰۳
دور ران۵۹
دور ساق پا۳۹
دور مچ پا۲۴
دورسینه۹۶
دور بازو ۳۰

ممنونم عزیزم😍😍😍😘😘😘😘...ولی من خگخ رونمیتونم بگیرم خیلی سختمه چیکار کنم..یه بار قبلا گرفتم عذاب ...

اجباری نیست عزیزدلم🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم    

سایزاتو بادداشت کن عزیزجانم ماه بعد مقایسه کن و تغییر رو ببین🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام صبح بخیر عزیزم من بخاطر 🌹سایز نگرفتم امروز @شب_بیدارم    

اکی عزیزجان 🧡🧡🧡

اول از همه دعوات کنم چ خبره این همه ماکارونی؟؟؟؟؟؟ ناهار ماکارونی 😬 شام ماکارونی😬 جای منم اصلا ...

واقعااا؟ من فکر می کردم هر چقدر بخوام از هر چیزی میتونم بخورم فقط نباید از کالری مجاز بزنه بالا

واسه ماکارونی هم مامان پز بود منم خیلی دوست داشتم نشد ولی اوکی دیگه شام  و اینا نون و برنج و ماکارونی نمیخورم🙌

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞