2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527334 بازدید | 68299 پست
باوشه🤗🤗 وزن شروع.        هفته قبل.        الان.   &n ...

مرسی قشنگم😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگ اونموقع من نبودم چیکار کنم.....☹️☹️ شوهرم الاناست ک از سرکار بیاد بعدش ناهار بعدش شست و شو و ...

لیستت اماده باشه گلم..

شاید فردا تاپیکو‌باز‌کنه..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

💛🧡❤️💜💚💙💛🧡❤️💜💚🧡❤️

بچه هااااا ی گلم

🔴🔴🔴فقط امروز تا ساعت ۶ تمدید شد🔴🔴🔴

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

شرایط: ناشتا،، بعد از wc

وزن#  

همینجا ، اینجوری وزن بدید:👇👇👇👇

وزن شروع             وزن الان             وزن هدف    

x                      x                      x

از هفته ی بعد اینجوری میشه:👇👇👇یا اگه از قبل شروع کردید

وزن شروع       هفته قبل         الان        هدف  

x                   x               x                      x

۳ روز اول دوره و روز قبلش وزن نکنید 🩸 ولی اعلام کنید

👈👈👈در اخر هم سرگروهتون را تک‌کنید..

❌❌❌ از هفته ی بعد از ساعت  ۳ دیگه   قبول نیست و اخطار میگیرید❌❌❌ ۲ بار اخطار باعث حذفتون میشه...

(((اعلام وزن قبل از یکشنبه هم قبول نیست.😉)))

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

اگه کاهش نداشتید، اینجا را بخونید.👇👇👇

https://ninisite.co/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?postId=156027706

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@شب_بیدارم     عزیزم وزن اولیه ۸۵ البته معده پر بودم ،وزن الان ۸۳/۵۰۰ناشتا 🤩🤩

چرا اینقدر دیر وزن دادید؟؟؟ توضیحات را نخوندی؟؟؟

اوکی خیالم راحت شد✌🏻 لیست من آمادست😌 با خیالو وجدانی راحت میخابم😌🥱

چه فعالی👌👌👌👌👌

سمیه جون شده بودم50/800امروز💪😆

هفته ی دیگه ایشالا میری طلایی احسنت👏👏👏👏👏😘😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

عزیزم میشه منم عضو بشم ؟

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...

سلام منو تو چالشتون راه میدین😿

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم میشه منم عضو بشم ؟

گلم توضیحات امضای استاتر را بخون🌸