2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529415 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزدلم ممنون😘 عالیه....همیشه سایزاتو نگه دار برای ماه بعد ک کاهش سایزت رو متوجه بشی میتونی ...

مرسی چشم تو دفترچه نوشتم نگه میدارم 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عشقم اگه قبل از رژیم اینجوری نبوده و با رژیم اینجوری شده به نظرم طبیعی  بدنش عادت باید بکنه به ...

بدن# اطواری# 😂😂😂 دستت درد نکنه 

تقریبا نظرمون نزدیک هم بود مرسیییییی دیانای خووودم♥️♥️♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم     عزیزم من مهمونی هستم اگه اشکال نداره شب سایز میدم💛💛💛

من مشکلی ندارم حله عشقم 

🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
انشاالله،من که تو این ده روز احساس میکنم بدنم سبک تر شده نسبت به قبل.مرسی از شما که بهمون انرژی و رو ...

اراده و پشت کار خودت بیشتراز همه آفرین داره تازه اول راهیم ببین سه ماه دیگه چقدر احساس ستاره بارونی داشته باشی🧡🧡🧡🧡

سلام @شب_بیدارم     گردن 39 سینه 98 بازو 31 ساعد دست 25 مچ دست 16 کمر 91 شکم 99 زیر شک ...

با کمک هم کمترو کمترش میکنیم نگهشون دار ماه دیگه کاهشتو ببینیم وکیف کنیم🧡🧡🧡🧡

فدات عزیزم❤❤ امیرعباسم خوبه خداروشکر فقط چند روزه گلاب ب روت اسهال شده امروز رفتم براش دارو گرفتم ف ...

پسته ونخودچی بهش بده سیب زمینی سیب درختی باهم رنده کن آبش بگیر بهش بده دختر منم اینجوری شد بعدش دیدم دندون آسیابش  اومده  زیر لثه هاش دخترم اول تب داشت بعد تهوع بعدم اسهال

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اووه اره بابا... اونم با اون همه اعداد😂 جای لیست دیگه باید کتیبه  و طومار مینوشتیم

دقیقااااااااا خیالم راحت شد ننه ی اعظم

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
کلا برنامم اینه یک ساعت حلقه میرم تو روز  روزایی که خرید داشته باشیم با شوهرم نیم ساعت پیاده ر ...

خوب پس تازه شروع کردی به ورزش‌ ۳۰ًروزه... باید صبر‌کنی، ماه بعدی  کاهش سایز خواهی داشت😉 درازنشست هم هر روز برو...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی گلم🌷 خدا رو شکر🐥 همیشه سلامت و تندرست باشی💛💛

سلام عزیزم آیا چالشی شروع شده 

گروه بنفش      وزن اولیه: ۸۵🤐🤐🤐🤐   هدف اول:۸۰ 😐😐 هدف دوم :۷۵🙂🙂هدف سوم:۷۰�🤗🤗هدف چهارم:۶۵😍😍  هدف اصلی وآخر:۶۰ 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩قربونش برم      خواستن توانستن است😁😁😁😁😁😁😁😁😁
دیگه عضو نمیگیریدد؟

عضو که نه ولی میتونی تو‌تاپیک فعال باشی..

امضای استاتر را بخونی متوجه میشی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸