شروع 78/5 هفته قبل 57/6007 این هفته ثابت هدف55 @زیتونپرورده
هفته ی دیگه کاهش میخام هااااااا👏👏👏👏💪💪💪
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده سلام صبح همه بخیر 🌺🌺🌺 وزن اولیه وزن هفته پیش وزن این هفته &nb ...
سلام گلم چیزه دیگه نمونده تا طلایی شدنت احسنت👏👏👏👏💪💪💪❤❤💋💋
سلام قشنگم تو خوشحال نباشی کی خوشحال باشه....همیشه دقیق و منظم و عااالی رعایت داشتی...احسنت هفته ی د ...
یعنی من عاشق تو نباشم عاشق کی باشم خب 🤩😘😘😘 واقعا به خدا اینارو از شما و آسنات دارم اگه انگیزه دادنهای شما نبود من نمیتونستم 😘 یعنی میشه هفته ی دیگه برم تثبیت 😍 😍
وزن فعلی ۶۲ وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
گزارش# فست صبحانه =چای سبز با یک عدد خرما ناهار =گوشت مرغ 60گرم،، کاهو 100گرم،،ماست ...
نوش جونت گلم ...جایزت بوده نون روغنی😂😂🌸🌸🌸🌸
یعنی من عاشق تو نباشم عاشق کی باشم خب 🤩😘😘😘 واقعا به خدا اینارو از شما و آسنات دارم اگه انگیزه دا ...
فداتبشم من مهربون همش اراده ی خودت بوده و بس....حتما هفته ی دیگه طلایی شک نکن💪💪💪💪
فدات بشم من خوشگل مهربون 😘 😘 😘 ایشالله اون بالای قلهی موفقیت منتظرتم زودی تو هم میای مطمعن ...
همونجا نوک قله واستا که منم اومدم 😊😊😊😊😊
سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
واای نمیدونی که مادر شوهر من نمیدونه رژیمم خوب بعد هر دفعه منو میبینه میگه واای دختر تو چته چرا روز به روز آب میری خدا نکرده چیزیته نمیگی 🤭🤭منم که نمیخام بگم رژیمم میگم نه بابا 😅 حالا هر شب یه چی میفرسته به شوهرم میگه حواست به زنت باشه 😂😂😂مهربون شده فکر میکنه خدا نکرده مریضم
وزن فعلی ۶۲ وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
مرسی عزیزم از راهنمایت سعادت نبود زیاد از شما مستفیدشیم🤗🤗 ممنون بیزحمت منو تحویل بده تو ا ...
سلام @sanaz718 این دختر قشنگ و با اراده ام تحویل شما مراقبت کن ازش....ممنون👏👏👏👏👏👏