2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست
سلام ب روی ماهت قندعسلم😍😍😍😍😍 اشکالی نداره بخاطر زیاده روی هفته قبلتر هستش خودشو فعلا رو ۷۴ نگه ...

چقدر خوبه که شما هستی و اینقدر اروم و صبوری ❤❤❤❤ چشم عزیزم این هفته تلاشم رو بیشتر میکنم و ورزش و پیاده روی رو هم کنارش میزارم با دقت بیشتر و انشالله هفته ی دیگه سربلندت میکنم 😘

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام سمیه جونی و الهه جونم من تقریبا 5 روز دیگه ب موعد پریودیم هس غرض اینکه دیروز 200 تا طناب زدم طن ...

عشقم بد نباشه بلا ب دور😥😥😥😥😥😥😥

ببخشی من نظر میدم😘

اول بیا بوست کنم خیلی زود خوب میشی😘🐥

فکر کنم از طنابه چون واقعا دستت گرفتی و عضلات اون چرخشی ک باید میکردن رو انجام دادن،،یا بدنت گرم نبوده،،یا عرق کردی بعد سرما ب بدنت کشیده....و قبل پریودی ک اصلا بی تاثیر نیست مخصوصا اگر سابقه درد بدن در پریودی رو داشته باشی

سعی کن بدنت رو با روغن زیتون چرب کنیو ماساژ بدی

حوله گرم یا کیسه آب گرم بذار

فعلا ب بدنت فشار نیار 

چای زنجبیل بخور درد رو کم میکنه

ایشالا زودی خوب بشی ☹️😍🤲🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
بزنمت هااااااا چیزه دیگه ایی نمونده زودی باید بری طلایی و تثبیت بدو ببینم دختر خوب تا الان عالی بودی ...

عزیزم میخوام کم بخورم.بعضی وقت ها خیلی رعایت میکنم اما بعضی وقت ها مثل اینهفته نه فست تونستم نه خگخ، اصلا روز فست داشتم از گشنگی هلاک میشدم.

فقط بگو برای کاهش اشتها چیکار کنم هر انچه میدانی کمکم کن سرگروه جانم🌹

سلام سمیه جونی و الهه جونم من تقریبا 5 روز دیگه ب موعد پریودیم هس غرض اینکه دیروز 200 تا طناب زدم طن ...

سلام عزیزم اره بخاطر طنابه فشار اوردی 

دوش اب گرم بگیر ماساژبده روغن سیاهدانه بزن روشو ببند گرم نگه دار خوب میشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چقدر خوبه که شما هستی و اینقدر اروم و صبوری ❤❤❤❤ چشم عزیزم این هفته تلاشم رو بیشتر میکنم و ورزش و پی ...

قربونت برم که😍🐥🐥🐥🐥🐥

چشمت بی بلا....حتما حتما هفته دیگه کاهش میخوام فرزندم 😍😂👌🏻👌🏻

فدات بشم❤🐥💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
پاییزییان  قد۱۷۰ وزن شروع ۸۵ وزن هفته قبل پریود بود وزن این هفته ۷۹۸۰۰  وزن هدف ۶۵ د ...

عزیزم فعلا یکم به خودت برس حالت بهتر شد دوباره شروع کن بدنت الان ضعیفه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@آسنات99  سلام سرگره جونی🥰

وزن اولیه    وزن هفته قبل     وزن فعلی      وزن هدف 

۶۹                  _                   ۶۴                ۵۷

هفته پیش مامانم مریض بود یادم رفت وزنمو اعلام کنم، متاسفانه نتونستم رعایت کنم وزنم رفته بالا😔😭😭

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

وزن شروع      هفته پیش     فعلی         هدف 

95                  77          76.600       68

سلام عزیزم 🥰🥰🥰🥰

@آسنات99  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سلام عزیزم اره بخاطر طنابه فشار اوردی  دوش اب گرم بگیر ماساژبده روغن سیاهدانه بزن روشو ببند گر ...

سلام مدیر جون خوبی.عزیزم من اینهفته🎈وزن نکردم وزن هفته قبلم ۷۷ تمام بود.😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد