2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست

سلام گل بانو @آسنات99  
وزن اول 65        وزن هفته اول 64/100       وزن هفته دوم 62/900        هفته سوم 62/700
امروز   
البته اینم بگم این چهار روز رو رعایت نکردم متاسفانه ولی امروز باز رژیمم  

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم وزن شروع چالش 76/700 وزن هفته قبل 75/500 وزن الان 74/800 وزن هدف 60

عزیزم من تو تاپیک لاغری نیستم ولی وزن امروزم 74/800 هست منم به صورت خاموش باهاتون رژیم می گیرم ان شالله زمستان بیام تو چالش 

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
سلام عزیزم  وزن هفته قبل ۷۰ وزن امروز ۶۹.۲۰۰

عشقم اینجوری اعلام وزن کن اخطااااارداره هاااااااا کو امضاااات؟؟؟؟؟؟؟؟

وزن شروع.       هفته قبل.     فعلی.      هدف 

زود باش تا اخطار نگرفتی

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم  وزن هفته قبل ۷۰ وزن امروز ۶۹.۲۰۰ @مرباجونی    

منو تگ کن مربا جونی ترکید من همون مربا جونی ام .....زودی ننه

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه ؟ روز چهارم   وزن کاذب هست یا نه ؟؟

وزن از روز سوم رژيم هم باشين   كاذب نيست  واسه من اينطوره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر