2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529415 بازدید | 68299 پست

سلاااااام به همه ی بچه های گل روز فست خوبی داشته باشید🤗😍😍😍💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💚💚💙💙❤❤💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

من صبحانه تخم مرغ ابپز خوردم با چای.

ناهارم آش رشته ۱ملاقه

شامم سیب زمینی ابپز

میان وعده هم نصف سیب.نصف لیوان انگور.نصف لیوان انار

۱۰مین حلقه.۳۰مین تردمیل.۵۰شنا دیوار.۳۰چرخش روسی.۳۰دراز نشست عصر انجام میدم😊😊🤗🤗🤗😍

@violoonist  

@aramkhanom96  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

👌🏻👌🏻👌🏻💪🏻💪🏻🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
نه عزیز جان

بله دیگه پس

از رژیم بارداری دقیق نمیدونم 

ولی غیر بارداری هر لیوان شیر ۱۳۰تا کالری داره وباید محاسبه بشه

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

صبح خووشگله پاییزیتون بخیر و شادی 

ایشالا امروز یه فست بدونه غش و ضعف بدون لغزش پر از حس و حال خوب و انگیزه برای جلوتر وجلوتر داشته باشیم

بچه ها من وقتی توی تاپیک شرکت نکرده بودم و خودم رژیم میگرفتم روزای کم کالری به شدت شاکی و عصبی و پرخاشگر بودم احساس میکردم زمین و زمان مسئول گرسنگی و حال بده من هستن اخر سرم میرفتم میشستم تو دیگ

ولی خدا شاهده الان از تک تک دل ضعفه هایی که دارم لذت میبرم(سعی میکنم با یه سیب برطرفش میکنم همیشه) که من هی قدم به قدم میام سمت باربی شدن  ارزوی بهترینارو دارم براتون اللخصوص کله نارنجیای خودم😊😊🧡🧡🧡🧡❤️❤️❤️

اینم بگم مسافرتم پیش خانواده شوهرم و هرروز کمکشون پسته جمع میکنم

کدوم شهری گلم ،و خیلی ببخشید پدر شوهرتون پسته رو چند میدن آخه از بیرون می گیرم خیلی گرونه ؟ و غیر پسته چیز دیگه ای هم دارن؟ اگه دوست داشتی جواب بده گلم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
صبح خووشگله پاییزیتون بخیر و شادی  ایشالا امروز یه فست بدونه غش و ضعف بدون لغزش پر از حس و حال ...

ممنون سلام نازنین بانو منم صبح قهوه تلخ و ۲تا ساقه طلایی خوردم با نیم ساعت پیاده روی بعدش ۲۳۳۴ قدم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
کدوم شهری گلم ،و خیلی ببخشید پدر شوهرتون پسته رو چند میدن آخه از بیرون می گیرم خیلی گرونه ؟ و غیر پس ...

خودم واسه مشهدم ..پدرشوهرم کرمان گلم...از130تا180تومن بستگی ب پستش داره...عقط پسته دارن

سلام عزیزم عالی هستی چشم از امشب گزارش میدم💪

مرسی گلم..

منتظرت هستم😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سمیه جان سلام  من واسه ناهار امروزم که فستم سوپ مرغ و سبزیجات درست ک ...

سلام‌گلم..

میتونی  بریزی ولی سعی کن غذاهای فستت کم کالری باشه که بتونی بیشتر بخوری😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸