2777
2789

من هفده سالمه بعد همه دور وریام که همسن منن خواستگار دارن من دریغ از یه دونههه😐😂می‌دونم زوده ها علاقه ای هم ندارم برای ازدواج ولی چرا خواستگار ندارم 

نکنه چون سبزه ام اینجوریه 🤔🤔 تیره هم نیستم🤔🤔 

افسردگی نگیرم صلوات 😐😂

بچه ها کی زبانش قویه اینو برام ترجمه کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5053774/میشه-اینو-ترجمه-کنید-باید-۱-ساعت-دیگه-بفرستم?postId=1554

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکه خوبی خاله من برا بچه ۱۲سالش حرص میخوره خاستگار نداره😪

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بابا خو به فرهنگ منطقتون بستگی داره

یه سری جاها پسرا سریع میرن خواستگاری..ی سری جاها فقط تو فاز رل زدنن.یه سری جاها هم کلا حوصله رابطه ندارن

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت

منم 20سالمه دوستام عروس شدن خیلیاشون و من خواستگارندارم سفیدم هستم قدمم بلنده مشکلیم ندارم.شرایط اقتصادی باعث شده کم بشه ازدواج

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

عزیزم منم سبزه ام س تام بچه دارم ۲۲سالمم هست چ ربطی ب رنگ پوستت داره😐

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

خخ منم مث تو بودم الان بیس سالمه...اما همه اونا ک خواستگار دارن یا هنو مجردن یا شوهر کردن و بیشترشون مشکل دارن چون سنتی بود اما من همسرم و خودم باهاش اشنا شدم دوست شدیم بعدم اومد خاستگاری ازدواج کردیم...خواستگار سنتی چیه بابا..