۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
راضی هستی ازش .یادته چه مارکی بود.ایرانی یا خارجیه؟
بله خیلی راضیم و عالیه به نظرم .
فقط میدونم خارجیه
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
خواهش میکنم.والا امروز رفتیم واسه انتخاب ام دی اف ولی هر جا رفتیم هرکسی از جنسای خودش تعریف میکرد و میگفت بقیه جنسا خوب نیستن بخاطر همین کلا سردرگم شدیم
بله خیلی راضیم و عالیه به نظرم . فقط میدونم خارجیه
مبارکتون باشه.من موندم چیکار کنم میگن دیگه خارجی نداریم ولی همه چیزش واسه ترکیه اس فقط تو ایران درستش میکنن.یکی میگه به مرور زمان تغییر رنگ میده یکی میگه خط میفته یکی میگه جنس ایرانی نخر .ولی کابینت کاره میگفت دکوپنل بخرید که ایرانیه فروشنده هم تاکید میکرد
کابینت منم هایگله، طرف میگفت هایگلس ترک ، جنس خوبی داره و خوشگله ،من فقط ی مشکلی باهاش دارم اونم اینکه تک رنگه و خیلی خیلی زود کثیف میشه و سابیدن اش سخته
معذرت میخوام شما صفحه کابینت رو هم سفید انتخاب کردی .
اینجوریه