2777
2789
عنوان

موی فر موخوام😣😍

430 بازدید | 63 پست

مو هام خیلی لخته حالت نمیگیره چیکار کنم ...شال رو سرم نمیمونه تافت و ژل و نمیزنم خوشم نمیاد 😷

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خیسه سفت گیس کن روش اتو بکش،،،،هوم؟  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بپیچ دور مداد ، روش اتو رو نگهدار فر شه 

واقعا فر میشه😍😍😍؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
موی لخت میخوام، عاااشق موی صافم

نه خیلی بده

فرنکن حالت دارشون کن

چطوری

موهاتو از حموم میای ریز بباف دو روز بمونه انقد خوشگل فر میشه😍

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤
خوش بحالت عزیزم من موهام فرفریه عاصی شدم ازدست موهام بخصوص وقتی ازحموم درمیام..شکرخداکن موهات لخته

نه فر خوش حالته 😔

بپیچ دور مداد ، روش اتو رو نگهدار فر شه 

😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/