2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوف منو نبردن😢😢😢😢😢

مانتو شلوار لوازم آرایشی اطکلن و لباس زیر و ی لباس مجلسی

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

اگه از من میشنوی نرو 

اون‌ برای قدیم بود که دخترا هیچی لوازم آرایش خونه پدر نداشتند و اجازه آرایش هم نداشتند 

اگه چیزی لازم داری توی گردش با نامزدت برو بخر نه اینکه جمع کنی یهو بری خرید 

سرویس و طلا و حلقه هم قبلا برید بپسندید که روز خرید بدونید چی و چه مدل میخوایید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

واسه من ک هیچی نخریدن

منم😐😐😐هی منتظر بودم دیدم خبری نیس😃😃😃در حالی ک رسممون هست جاریمم بردن حتا

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

حواسم نبود قبل عقد خیلی خرید کردم لوازم ارایشی 

لباس مجلسی 

همه چی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

من سرویس و حلقه و زیر لفظی  و یه النگو که مادر شوهرم خرید البته با یه چادر و لباس مجلسی و کفش و مانتو شلوار و اینها نمیدونم اون موقع نمیدونم چقدر شد ما رسم داریم برا عروسی همه چیز میخرن دوباره برا همین عقد زیاد نمیخریم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.