2777
2789

سلام خانوما خوبین من الان ۲۶هفته و سه روزمه امروز رفتم درمانگاه از پرسیدن تنگ میشی گفتم اره یهو انگار سینم سنگین میشه بدجور نفس کم میارم منو ارجاع دادن بیمارستان میترسم برم بساری کنن

وزنم اول ۷۹بود الان شدم ۹۶اونم دکترم چون وزن جنین کمه تغذیه داده رژیم

خوب این تنگی نفس عادی نیست؟؟میترسم از بیمارستان

آخر بارداري تنگي نفس عاديه وزنت هم بالاست به همون خاطره

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخر بارداري تنگي نفس عاديه وزنت هم بالاست به همون خاطره

منم همین و گفتم همسرمم میگه ولش کن درمانگاه چیزی نمیدونه 

دکتر خودم زنگ زدم نیست طبق برنامه کنترلم شنبه پیشش نوبت دارم

منم همین و گفتم همسرمم میگه ولش کن درمانگاه چیزی نمیدونه  دکتر خودم زنگ زدم نیست طبق برنامه کن ...

اگر خيلي اذيت نيستي تو اين شرايط كرونا نرو بيمارستان همون شنبه برو پيش دكترت ولي اگر خيلي اذيتي برو اما بستري نميكنن نهايت يه اسپري ميدن بهت

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
جدی؟باشه مرسی دوستم

باز هم ببين حالت چطوره اگر واقعا اذيت هستي برو