2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم داشت کیف شوهرشو مرتب میکرد تو زیپش فاکتور کافی شاپ بود رفت کافی شاپ دید اقاهه گفته این اق ...

چه دقیق میشناخته از روی فاکتور؟؟؟و چه آمار هم میداده !!!!!!به کسی که نمی شناسه..آمار مشتری همیشگیشو ؟؟؟😑

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

ولی از این اخلاق دوستم خوشم اومد دید شوهرش سراغشو نمیگیره و تمایلی نداره گذاشت و رفت خیلی احت

میگه تن به این ذلت نمیدم با همچین مردی به زور بمونم که چی بشه

کسی که ادمو نمیخواد باید بگذاری بری 

چه دقیق میشناخته از روی فاکتور؟؟؟و چه آمار هم میداده !!!!!!به کسی که نمی شناسه..آمار مشتری همیشگیشو ...

دوربین چک کرده لابد دیگه، امار بده جرم که نیست چپن دوربین در مکان عمومی نصب شده حیات خلوت که نبوده

منظورت زیر سقف دودیه اره دیدم . ولی گاهی بخاطر استراحت مطلق و بچه های بسیار بهانه گیر عملا هیچکاری ن ...

من مجردم ولی اگه یه زمانی ازدواج کنم وحامله شم کل ۹ ماه رو نمیخوام رابطه داشته باشم

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.
ولی از این اخلاق دوستم خوشم اومد دید شوهرش سراغشو نمیگیره و تمایلی نداره گذاشت و رفت خیلی احت میگه ...

از دل دوستت خبر نداری گلم

منم دقیییقا تو شرایط دوستتم

ولی دلم خونه 

چرا بهترین کارو در حق بچه ش کرد عزیزم؟شاید مرد پدر خوبی واسه بچه ش هست؟

میبینی میگه سراغشونم نگرفته ..حتی بچه شو نخواسته حرفی نزده

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
عزیزم دلم برای بچه م کبابه  موندم وقتی یاد گرفت بگه بابا باید بهش چی بگم😔😔😔

چی بگم خواهر،من سه تابچه دارم به خاطر اینا حتی دلم نمیاد یه هفته باهاش قهرباشم یاحداقل شب میاد یه دعواراه بندازم مجبورم خفه خون بگیرم وزندگیموبکنم 😔

چرا بهترین کارو در حق بچه ش کرد عزیزم؟شاید مرد پدر خوبی واسه بچه ش هست؟

کسی که همچین خیانتی درحق زنش میکنه پدر خوبی نیست اگه یه درصد برای بچه اش ارزش قائل بود اینکارو نمیکرد

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.