2777
2789
دوستم میگف موقه زایمانم ی خانومم واسه زایمان اومده بود و از درد گند زد ب همه جا و دم ب دیقه یا میگوز ...

بدبخت ازبس بالاش فشار بوده 

میگن باید قبلش غذای سبک بخوری مثل سوپ که اینجوری گندکاری نشه

🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤣

😀😀

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
مگه تو اتاق زایمان بقیه هم هستن یعنی خانومای  باردار دیگ ؟؟؟؟ من اصن دوس ندارم به جز دکترا کس ...

دخترعمه من و زن داداشم میگفتن همه کنار هم  میشینن زایمان کنن

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

به من سرم فشار زده بودن6 ساعت درد کشیدم ولی اصلا دهانه رحم باز نشد.داشتم به خودم میپیچیدم از درد داد میزدم بیاید قطع کنید اینو کسی نمیومد.خلاصه انقدر جیغ و داد کردم تا یه ماماهه اومد قطعش کرد گفت بیا حالا ببینم دردات اروم میشه؟😁نامرد

منم از لج اون تا وقتی ببرنم سزارین آخم در نیومد که بگم اره آروم شدم مثلا😂

دکترا بهم گفته بودن تا24دیگه نباید هیچی بخوری بعد من گریه میکردم مااااماااان من شیرینی خامه ایی که حبیب(شوهرم)داشت میخورد رو میخوام نمیدونم چرا فقط همون مدل و میخواستم مامانم رفت یواشکی یدونه آورد گذاشت دهنم 😀بعد میگفتم تشنمه بهم چای داد با نی دکترام نفهمیدن ولی خیلی عصبی شده بودم اونا که اومده بودن عیادت پدرشوهرم رفت واسه مادرم غذا بگیره دیگه برای همشون کباب گرفته بود من نمیتونستم بخورم😭😭😭همه داشتن میخوردن 

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
نمیدونم انقد بلند بلند کل میکشید    فوش شوهرش میداد

خیلی باحال بوده طرف😂😂😂😂