من تازه سزارین کرده بودم ولی درد بدی داشتم بهوش که اومدم انگار زچرم دوبرابر شده بود یه آقا قد بلند و چاق داشت شکممو فشار میداد منم با لگد زده بودمش😂😂🤦🤦🤦ولی خدایی یادم نیست چرا اینکارو کردم بچمم که دیدم اصلا شبیه من نبود میگفتم ماماااااان این بچه من نیست😂😐مامانم میگفت اره مادر بچه منه😒
♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
تواتاق زایمان یکی از هم تختیام اولش که درد نداشت همش میخندید من دردم زودتر شروع شده بود جیغ وداد میکردم بعد من درد اون شروع شده بود موقع دردش کِل میکشید منم هی میخندیدم بهش
♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟