2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ 😂😂

اره تعریف میکرد میکرد میگفت یه نفر فقط ساکت نشسته بود راحت بچه داشت میومد بیرون میگه تعجب کردم چرا انقد آرومه بقیه میگفت همه شوهراشون رو فحش میداد میگفت یکی میگفت جواد خداخیرت نده چقد  گفتم نکن آخر دردسر میشه🤪

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

یه زنه کنارم بود میگفت وای دده وای دده ....پرستاره گفت خجالت بکش مامانت توزاییده لااقل وای ننه بگو نمیدونم چرااینقدر خندم گرفت زود رفتم سرویس اونجا خندیدم که ناراحت نشه همش هم دادمیزد غلط کردی بچه خواستی غلط کردی کردی وای ی حرفهایی دیگ هم میگفت نمیتونم بگم بعد زایمان شانسی دیدم توسالن قدم میزنه گفتم وای توچرا اینطوری میکردی میگفت توروخدا بیا به شوهرم ایناروبگو باورنداره چقدردردکشیدم وفشش دادم گفتم بروبابا حوصله داری تازه سزارین شدم

دوستم دانشجو مامایی بود گفت ی بار با استاد رفتیم بالا سر زائو گفت هی استاد داشته برامون توضیح میداده یهو زنه با جیغ گفته ممد ببینمت کو... ت پارس   

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

اقا اونایی ک شوهراشونو موقه زایمان میبرن تو تا کنارشون باشه چجور روشون میشه...فک کن داره عررر میزنی لنگات باز و خونی تو اون وضعیت شوهرت اونجا باشه من ک اب میشم از خجالت🤪

سومین کاربریمه😒😑