2821
2789

ی مدته بچه 11 ماهم تو خواب انقدر گریه میکنه جیغ میکشه از خواب بیدارش میکنم تا آروم میشه بعد از یه ربع اینا دوباره میخوابه

حالا دیشبم ساعت 2 پاشد کلی گریه کرد خوابید دوباره ساعت 6 نق نق کرد وقتی برگشتم سمتش شیرش بدم بچه خواهرمو دیدم بالاسرش نشسته با لباس فوتبالی و شرت سفید گفتم انگار چشام تار میبینه بستم دوباره باز کردم بازم میدیدمش دوباره چشامو سفت بستم باز کردم نبودش حالا هی میگم نمیدونم توهم زدم یا چی. خواب نبودم چون بعدش بیدار شدم نماز خوندم یعنی چشمام اشتباهی دید؟ پسرم خواهرمم الان 13 سالشه ولی این کوچیکیاش بود 7 سالگیش . خیلی فکرم درگیره

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه جذاب

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یه چیز بگم نمیترسی؟

بگووووو

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

منم خونه خالم اینا بودم شب ساعت دو داشتم با خالم تو اشپزخونه حرف میزدم .دیدم مامانم از رو به رو در اشپزخونه رد شد یکی از لباسا خالم تنش بود.یه ۵مین گذشت دیدم برنگشت تو سالن سرجاش .رفتم تو سالن دیدم خوابه خوابه.لباسشم لباسه خودشه.واضح دیدمشاااا...

کاربر*دختر_تنها*
بنظرم اینقد بدخوابی وکم خوابی کشیدی همشم تو فکر بچتی توهم زدی 

یعنی انقد دقیق توهم بزنم میگم کوچیکاش بود حتی دندوناش دیدم تازه میبینی دندوناشون در میاد اولاش بزرگه بچه های 7 ساله 

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

واسه منم اتفاق افتاده اخرین بارهمین امروزصب....بختک گرفتم چشمامو باز کردم خیلی ترسیده بودم چشمم خوردبه کانال کولر دیدم کانال باز شده وپرش کارتون بود...‌چندبارچشماموباز وبسته کردم دیدم هنوز کارتون میبینم بعدازچندباریهودیگه ندیدم 

عزیزم اگه دوباره تکرار شد  برو حتما یه روانپزشک یا روانشناس بهش بگو ممکنه شروع بیماری شیزوفرنی باشه 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز