2777
2789

چه خاکی تو سرم بریزم،دو هفته تقریبا شیشه میدم بش،هر وعده فقط با کلی بازی و ادا دراوردن جلوش میخورد ،امروز از صبح یه ۹۰ تا و دوتا ۴۰ تا خورده فقط،اونم با کلی گریه و به زور و طولانی،هی شیر درست کردم خراب شد دوباره نصف قوطی تموم شد

توروخدا بگین چکار کنم

دورازجونش مریض اینام نیس حالش خوبه خداروشکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود سه چهار ماهگی بدجوری بدغذایی میکنن شایدم داره دندون درمیاره

اخه دندون باشه نق هم میزنه،این اروم فقط شیشه میخام بدم جیغ و داد میکنه

سه ماه و نیمشه وقت دندونشم نیس

اخه دندون باشه نق هم میزنه،این اروم فقط شیشه میخام بدم جیغ و داد میکنه سه ماه و نیمشه وقت دندونشم ن ...

خودشه عزیزم

فکر کنم یه میک میزنه یه دور سرشو میچرخونه به اطراف!

چند روز اینطوریه بعد خوب میشه

پسر منم همون تایم اینطوری شد دکتر گفت داره اطرافشو میشناسه  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خودشه عزیزم فکر کنم یه میک میزنه یه دور سرشو میچرخونه به اطراف! چند روز اینطوریه بعد خوب میشه پسر ...

از اول شیشه ش فقط گریه و به قول شما سرش اینور اونور میکنه

خیلی بد شیر

سینمم از بس بد شیرخورد پس زد 

اینم نمیخوره کلا 3-4ساعت یبار 3پیمانه اونم باهزار دردسر میدم یکماهه اینجوری میخوره دکترم بردم ...

تایپیکات خوندم عزیزم

باز بچه شما شیشه میگرفته

ولی دختر من از اولی که شروع کردم شیشه ایش کنم همینجوریه

با این تفاوت که بعد کلی ادا بازی یکم میخورد ولی امروز اینجوری میکنه

تایپیکات خوندم عزیزم باز بچه شما شیشه میگرفته ولی دختر من از اولی که شروع کردم شیشه ایش کنم همینجو ...

چجور بازی میکنی باهاش سرگرمش میکنی بگو منم بکنم شاید جواب داد .😔😓