2777
2789

اسمتون و نیتتون رو بگین واستون بخونم.

شماهم واسه من دعاکنین زودترمشکلم حل بشه وباکسی که دوستش دارم ازدواج کنم 

دعاکنین دشمن شادنشم ❤

حانیه، ازدواج کردن با عشقم 😍برام بخون توام انشالله بهش برسی

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم فاطمه به نیت اینکه خدا خیر وصلاح منو در ازدواج با همین ک خودم میخوامش قرار بده وبهش برسم و اینکه دانشگاهم قبول بشم

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

سلام عزیزم

چله عظیم دعای فرج 🕯

تو تلگرام مخصوص‌ خانم‌ها که چله قبلی نصف بیشتر گروه ازدواج کردن یا به حاجتای خودشون رسیدن الانم چله جدید می‌خوایم برداریم.

توبه از گناهان و جبران لغزش‌های گذشته همراه با خوندن چهل روز دعای فرج امام زمان (عج)

هرکس مایل بود خصوصی پیام بده تا از مدیر گروه لینک بگیرم و براش بفرستم.

لیلا توآزمون استخدامی قبول بشم ..ممنونم

انشاا... هرچی خیره براتون رقم بخوره

اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم  وسه تا توحید میخونم براتون به امیدخوشبختیتون.الهی آمین