2777
2789
عنوان

چرا جدیدا انقدر،ابروی شوهراشون میبرن زنها!!مگه خداییم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2905 بازدید | 255 پست
دقیقا اون دختری ام که وابسته مرد شده و نمیدونسته زن داره خیلی،گناه داره

آرهههه دیدم که میگم حتی نامرد دختریشو ازش گرفته آه همون دختر که به عرش خدا برسه که اینده نامردو ازش میگیره

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...
مرده

وای چقدر این پدر کثیف بوده 

حتی اگر بچه زنه باشه 

اون بچه چه گناهی داشته که باید شاهد خیانت و کثیف کاری باشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چی،گفتم

اینکه زن طلاق بگیره وباابروی مرد بازی نکنه. موندم چرامردا فکرابروشون نیستن سرازناسنگ مردا شونو به سینه بزنن. اگه برعکس باشه زن خیانت کنه مردا بااحترام رفتارمیکنن نمیزارن بچه شون بدونه😕😕😕

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌
تا کجا می خوان برن؟؟؟؟؟ زمین گرده

فقط واگذارن به خداااا

بترس ؛ بترس از کسی که سکوت کرد وقتی دلش رو شکستی و اون تمام حرفاشو به جای تو فقط به خدا زد ؛وخدا خوب گوش کرد و خوب به یادش میمونه آنچه رو که گوش کرده از کسی که قلبش رو شکستی و خواهد رسید روزی که خداوند تمام اون حرفا رو سر تو فریاد بزنه و اونجاست که تو نمیتونی پاسخی بدی و تو اونروز رو درک خواهی کرد...
اینکه زن طلاق بگیره وباابروی مرد بازی نکنه. موندم چرامردا فکرابروشون نیستن سرازناسنگ مردا شونو به سی ...

خب اشتباه میکنن

چرا باید کار زشت و با کار زشتر پوشوند؟

خون رو که با خون نمیشورن

من میگم بیچاره بشه ولی با زیرکی و قانون پولشو ازش بگیری جدو آبادش میان جلوی چشمش 

قانون که کار به اینها نداره. 

زیرکی هم یعنی همین. بزنی آبروشون رو ببری تا دیگه گو ه نخورن

مرده به فکرآبروی خودش نیست که خیانت میکنع  کاسه# داغترازآش نباشیم

اره ولی ماکه اخرتی داریم

اون دنیایی ام هست

حساب،و،کتاب،هست

قاضی  کسی دیگست

اینروزا همه خودشون قاضی میدونن.ادعای،علم لدنی،دارن

کاره خوبی کرده انداختش بیرون ولی به نظرم مرد هم خیلی موثره بخدا یه مردایی رو دیدم اینقد ماه و سرسنگی ...

اره زنه میگفت تا دیدم اینجوری رفتار میکته چای نبات بهش داد و اینا میگفت میخواستم تمام مردای پاساژ رو بزنم بهش گفتم منشی مغازه شما نبوده چرا دعوا درست کردی باهاش گفت این میموند تو پاساژ بقیه زن ها هم یاد میگرفتن ازش الان سه روزه میگه پیله کردم به شوهرم از بس اعصاب بهم ریخت

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر