2777
2789

من خداروشکر شرایط مالی م رو به بهبوده ولی دلم معجزه بزرگ میخواداولیش خرید تیبا باشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

چله عظیم دعای فرج 🕯

تو تلگرام مخصوص‌ خانم‌ها که چله قبلی نصف بیشتر گروه ازدواج کردن یا به حاجتای خودشون رسیدن الانم چله جدید می‌خوایم برداریم.

توبه از گناهان و جبران لغزش‌های گذشته همراه با خوندن چهل روز دعای فرج امام زمان (عج)

اگه مایل بودید خصوصی پیام بدید تا از مدیر گروه لینک بگیرم و بفرستم.

واسه ما تاحالا تقریبا شکست بوده اونم سر بی عقلی خودمون ولی همیشه امیدم به خداست

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

خرید تیبا معجزه نیست گلم 

خرید لامبورگینی معجزه محسوب میشه 

خدایااا ببین اوصاع چی شده که تیبا معجزه داره محسوب میشه 

راستش من به تلاش بیشتر اعتقاد دارم تا اینچیزا

❤ خدا ❤ رو شکر بابت همه چی

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
سلام عزیزم چله عظیم دعای فرج 🕯 تو تلگرام مخصوص‌ خانم‌ها که چله قبلی نصف بیشتر گروه ازدواج کردن یا ...

لینک بده عزیزم

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

منم همیشه دلم میخواست پیشرفت کنم بر شروع گفتم طلا بفروشم مغازه بزنم طلا را زیر دویست فروختم سه سال پیش قبل کرونا مغازه را بدون سود جمع کردم جنسامم نتونستم نقد کنم اونوقت طلا ۶,۷ برابر شده دعا کنیداب بشه لااقل پولن نقد شه هر چند ارزشش شده پهن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
خرید تیبا معجزه نیست گلم  خرید لامبورگینی معجزه محسوب میشه  خدایااا ببین اوصاع چی شده که ...

منم خواستم بگم‌گفتم شاید ناراحت بسه،ولی بر باعث و بانی اونی لعنت که خرید تیبا میشه برامردم ارزو

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت