2777
2789

رفتم ولی دکترنبود روزچهارم بودم کیست داشتم دوماهه بهم دارودادگفت ماه اول نه ماه دومی که عادت شدی روزسوم یاچهارم بیاامروز روزچهارم بودم ولی رفتم دکترنبودش امروز میشه فردا برم،کسی رفته میدونه براچیه درضمن توی اقدامم،ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو داره تو مطبش؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

روز سوم میری بهت قرص میده بخوری برای بارداری از روز سوم یا چهارم تا پنج روز

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
اره داره

فک کنم میخواد سونوت کنه گفته سوم چهارم بیا دکترم ب منم همینو میگفت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اره همون

من همیشه روز سوم میرفتم این ماه روز پنجم رفتم ولی خب دکترم دعوام کرد ک چرا زودتر نرفتم.حالا اگر خودش نبوده فردا برو

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
میخواد دارو بهت بده یا سونو واژینال کنه ببینه کیست رفته دارو بده مثل لتروزل یا کلومفین، چون اینا رو ...

اره یه بارداده بودلتروزول بعدامپول اچ سی جی هم زدم همون باعث شدکیست بشه

ممنونم عزیزم با نی نی کوچولوت برامنم دعاکنین ازانتظاردربیام 

فدات ممنون انشالله هر وقت ب صلاحت باشه بهت میده شک نکن..واسه منم دعا کن هفته دیگ باید آمینوسنتز بشم 😔