2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این ادم چیه؟؟

129 بازدید | 17 پست

یکی رومیشناسم که باوجود دوتابچه  تلاش میکنه یه ازمونی روقبول بشه.ودوسه ساله پشت ازمونه.وچون سطح زبانش خوبه کلاس تدریس خصوصی زبان برای مقاطع مختلف گذاشته.وقصد داره ک یه پیج تواینستا درست کنه ودانسته هاشو به اشتراک بزاره..این شهص دوتابچه کوجیک داره وتویه  روستاهست...بنظرتون این رفتارش مورد تمسخر قرارنمیگیره؟؟

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد اسی چیکارته؟ ربطش به شما رو بگو خانم گل😄

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

ازمونشم وکالت هست .قصدداره وکیل بشه وازاونجانقل مکان کنه.درضمن این شخص حامی نداره ن حامی مالی نه فکری.وفقط ازطریق یک روانشناس روحیه میگیره برای ادامه مسیرش...جقدرشانس موفقیت داره این شخص؟؟

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

شماهرکاری بکنی ی عده هستن که مسخرت کنن.پس بی خیال به بقیه اون چیزی که درست فک میکنی رو انجام بده.من بابام نمیذاشت درس بخونم بعدازچند سال یواشکی خوندم رفتم دانشگاه. مامانم اون موقع هاخیلی مسخرم میکرد یعنی خیلیا مسخرم میکنن.ولی الان همه میگن خوش ب حالت.چ خوبه که موفقی.به حرف هیچکس گوش نده کاردرسته خودتو انجام بده

ازمونشم وکالت هست .قصدداره وکیل بشه وازاونجانقل مکان کنه.درضمن این شخص حامی نداره ن حامی مالی نه فکر ...

عالیه آفرین به این آدم اراده به این میگن

به نظرم کسی که بگه ایشون اشتباه میکنه

داره خیلی ترسو زندگی میکنه

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
ازمونشم وکالت هست .قصدداره وکیل بشه وازاونجانقل مکان کنه.درضمن این شخص حامی نداره ن حامی مالی نه فکر ...

شانس فوق العاده ای داره

چون انگیزه بالایی داره

امیدوارم موفق بشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
چقدرانگیزه گرفتم😇😇😇😇😇

شما خودت بمب انگیزه ای ماشاالله😁

البته اینم از قلم افتاد ک اینطوری بچه های موفقی هم خواهی داشت،چون وقتی تلاش ها و موفقیت های مادرشون رو میبینن اونها هم انرژی و انگیزه میگیرن

فقط حواست باشه تو این مسیر باید توجه همه جانبه داشته باشی و ب همسر و بچه هاتم رسیدگی کامل بکنی،ک اگه اینکارا رو درست انجام بدی دیگه هیچکس اهمیت نداره جز خودت و رویاهات

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞