2777
2789
عنوان

حالت تهوع

191 بازدید | 26 پست

دوستان برای حالت تهوعتون چیکار میکنید؟

من تازه یکی دو روزه حالم خیلی بده، حس می کنم معده ام تو دهنمه 🤕

حس میکنم معده و روده ام هم ورم دارن و اومدن جلو

فقط چیزهای شور حالمو خوب میکنه 😑

شما برای این دوره دارو مصرف کردید؟

دکترمم تلفنشو جواب نمیده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشک بخور،کشک خشک بزار گوشه لبت،من که این کارو می کنم خوبم

اصلا کلا لبنیات می بینیم میخوام بیارم بالا

از فکر کشک هم حالم بد میشه 😶

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
قرص دمیترون

میشه از داروخونه گرفت یا نسخه میخواد؟

میشه از داروخونه گرفت یا نسخه میخواد؟

بدون نسخه هم میدن فقط ناشتا بخور یا

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
فقط قرص دمیترون خوب میشم هیچی روم تاثیر نمیزاره مجبوری تحمل کنی

من هنوز دارو نگرفتم 😔

چه بد کشک همدم روزای سخته من 

فقط چوب شور و زیتون شور جلو تهوعمو میگیره و حالمو خوب میکنه 😑

شوری نخوررخیلی ورم میکنی خطرناکه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب