2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه 😍😍😍

163 بازدید | 7 پست

میخوام براش یه تولد خودمونی بگیرم 10نفریم کیک چند کیلویی بخرم؟ کادو هم میخوام براش پیرهن وشلوار بخرم بنظرتون هردوشو بگیرم یا یکیش؟ هردو رم لازم داره خیلی وقته لباس نگرفته

کیک ۱.۵ یا ۲ کیلو نهایتا کافیه

کادو رو هم هردوشو بگیر ی پیرهن کمه بنظر خودم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

کیک ۱/۵ تا۲ کیلو فک کنم کافی باشه.کادو هر دو رو بگیر گناه داره

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قنادی بگو برای ده نفر میخوای خودشون راهنماییت میکنن و میدونن دیگه

اونا زیاد میدن فقط کنم بخاطرخودشون .برا پسرم همیشه نفرو میگفتم خودشون حساب میکردن نصف کیک اضافه میومد حالا اینقدری تو بشقاب میذارم ک نمیتونن همشو بخورن .گفتم اینبار خودم بگم کیلوشو خیلی اضافه نیاد

باشه .اره گناداره ما بهش مجال نمیدیم چیزیم برا خودش بخره😆

اره مردا طفلیا تو این مورد از ما زنا زخم خوردن 😏

شوهر من الان چند وقته لباس باید بگیره هی وقت نمیکنه ولی اگه واسه من باشه انقد میگم که میگه تا سوراخم نکردی بریم بگیریم که دست از سرم برداری 🤪🤪🤪

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها