بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
یا ابوالفضل مگه میشه دوقلو رو طبیعی زایید،فک نکنم دکتری قبول کنه،خیلی خطرناکه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
اسی چه علائمی داشتی هفته های اول باداری منم باردارم هفته هفتم دو طرف شکمم یه درد خفیف دارم سه کیلو اضافه وزن گرفتم احساس سنگینی میکنم شما چطور بود میشه بگید لطفا؟؟
نه هنوز زوده برای این حرفا.هفته ۱۱هستم.اما از الان میخوام دکتر خوب پیدا کنم وت۸ت نظرش باشم برای زایمان طبیعی.اخه بعضی از دکترا حتی بریچ رو هم طبیعی بدنیا میارن