2777
2789
عنوان

کیا تونستن مهریه بگیرن

3985 بازدید | 23 پست

خواهرم میخواد برگرده خونه پدرم میدونه شوهرش طلاق نمیده , بچه راهم نمیده, من میگم لااقل مهریه را بگیره چون اون را هم نمیده ایا اینکه خواهرم خونه پدرم باشه عدم تمکین حساب میشه  و میشه مهریه را بگیره یا نه اینم بگم همسرش خیلی عوضی یه اییا الزام قانونی وجود داره بتونن ازش بگیرن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توانشو داره ولی پولش به جونش بسته است, قانون چطور مجبورش میکنه , بر هر ماه چک میدن چطوری هاست

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
تمکین فقط برا نفقه اس . مهریه اشو بزاره اجرا اگه اموالی داره توقیف کنه .  برا بچشم بره دادگاه ا ...

عزیزم خودت مادری و درجریان مشکلت هستم تورو خدا براش,دعا کن خیلی بهش ستم شده

گذشت کنین زود به طلاق فکرنکنین پای بچه وسطه

شوهرش مشکل روانی داره درمان نمیکنه میکگه همین که هستم ولی خواهرمو زجر کش داره میکنه الان که تو خونه زندانیش کرده گوشیشو گرفته, گوشی خونه را هم قطع کرده گفته پرینت میگیرم 

سعی کنین برن مشاوره طلاق پایان ماجرانیست

شوهرش نمیره باید دارو بخوره ولی نمیخوره خواهرم داغون شده تو ۸ سال تو رو خدا براش دعا کنید 

عزیزم قبل از هر کاری ، بره اداره ثبت اسناد، اموال و حساب بانکی هاش توقیف کنه، اگر ماشین ملک زمین هر ...

همینجوری میشه یا باید نامه یا حکم داشته باشه

گذشت کنین زود به طلاق فکرنکنین پای بچه وسطه

خواهر من بخاطر بچه هاش موند ، الا دیگه بچه هاش بزرگن 14 و15 ساله ، خوده بچه هاش میگن چرا موندی ، چرا طلاق نگرفتی ما هم الان مجبوریم اینو تحمل کنیم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید