2777
2789
عنوان

کمبود میل جنسی

2588 بازدید | 57 پست

سلام دوستان مریم هستم ۱۹ سالمه یه دختری ۳ ساله دارم ۴ ساله از عروسیم میگذره نمیدونم چرا تقریبا یه ساله میل جنسی کم شده اصن کلن هیچی شده به شوهرمم میگم میگه ناز میکنی ولی جدی اصن حالم ازاینکارا بهم میخوره بنظرتون چیکار کنم 

شوهر ت گرمه یا سرد؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته ازش دور بخواب همه چی بر میگرده چون دلتنگشی😂🌸

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
كلا آدم قیمتا رو كه میبینه میل جنسیش و قصد ازدواجش و قصد بچه دار شدنشو و اینا كلااااا میپره خخخ

🤣🤣🤣🤣

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
باورت میشه نمیدونم دوسش دارم یانه فک کنم فقط وابسته شم 

چون واقعا اگه دوسش نداشته باشی همین باعث میشه که سرد باشی و دوس نداشته باشی پیشش باشی 

ولی اگه یک ساله واقعا صفر شدی برو دکتر چون شوهرت رو از خودت سرد میکنی