2777
2789

انگار خیلی ادم مضطربی شدم

آدم ترسویی شدم

فکرم به همه چیز واکنش نشون میده

همه چی برام سخته اذیت کنندس و

درکل نا آرومم اگرم اروم بشم فقط برای یک ساعته 

مخصوصا شبا اصلا نمیتونم بخوابم 

حالا ازینا گذشته خواستم بگم اگر فایل صوتی دراین باره هست یا راهکاری ب من بگید یا اسم فایل یا اسم کانال رو بگید که گوش بدم بلکه بهتر بشم خسته شدم بخدا😔خیلی خستم

سه چهار ماهه این مدلیم

لطفا برای حال خوبم آرامشم و حاجتم یه صلوات بفرستید⁦♥️⁩

Sepblog پادکستاشو گوش کن 

خیلی خودمونی و باحال و خوبع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه از طبعتون باشه الانم که فصل پاییز فصل عود یک  مزاج هست

اخه من از تابستونه اینجوریم

غذاهای با طبع سرد نخور

غذای فریزری،فست فود و..اصلا نخور

ی مدت گرمی بخور

مخصوصا گلاب،زعفران،دم نوش بهارنارنج،اسطوخدوس

ناآرامی و اضطراب بخاطر غلبه ی خلط سودائه

باید سودا رو از بین ببری

با تغذیه

و قرآن بخون

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
گوشه ی ذهنت ناراحتی نداری،مسئله ای حل نشده مثلا؟یاکسی که دوستش داری وبخوای کمکش کنی ولی درحدتوانت نب ...

نه فقط اینکه ادم ترسو و مضطربی هستم البته این چندماه

ادمی که خیلی چیزا بهش حس بد میده 

ادم حساس و بد ادمه ناراحتی که همیشه مثبت بود

غذاهای با طبع سرد نخور غذای فریزری،فست فود و..اصلا نخور ی مدت گرمی بخور مخصوصا گلاب،زعفران،دم نوش ...

چشم

نمیدونم چیه علائمش

یبوست

زبانت بار سفید نداره؟

لکه های قهوه ای روی پوست 

پوستت کدر نشده 

لاغر ولی شکم دار نیستی ؟ اگه هستی بدون اون چربی نیست 

وسواس و اضطراب نداری؟

موهات و دونه دونه ببین موج شکستگی نداره 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

عزیزم تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه فقط و فقط خودتی  افکار منفی رو از خودت دور کن وسعی کن  بیکار نباشی خودتو با یه کاری مشغول کن که این افکار سراغت نیاد و انقد به خودت تلقین نکن که حالم خوب نیست و افسرده ام و.....چون تلقین کردن خیلی تأثیر داره

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.