2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون کرونا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 73 پست

بابا بیییخیال

شوهر منم کرونا گرفت از نوع شدیدش که سه تا بیمارستان رفت گفتن باید بستری بشه ولی به دلایلی بستریش نکردیم و اومدیم خونه

نه من گرفتم نه دخترم

پدرو مادر و برادرش هم چون ده ماه بود ندیده بودنش اومدن خونمون اوناهم نگرفتن

چون همه ماسک داشتن و همش کولر و پنجره های دوطرف باز بود

دیگه طبقه ی پایین چه به شما؟

فقط توراهرو به نرده ها و دیوار دست نزن

از هرچی بترسی سرت میاد هاااا

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا هرکسی یچیزی میگه رو پارچه چقد میمونه راستی؟

اخه ببین تو تلویزیون هم میگن فاصله دومتری و این حرفا تو هوا نمیره تو نیم ساعت تو فضای بسته معلق میمونه بعد میشینه ..  پارچه فکر کنم سه روز دقیق نمیدونیم چون هر دفعه یه چیزی میگن.. شما هم برای اینکه خیالت راحت باشه روزی چند بار اسپری بزن تو هوا و اسفند و عنبر نسا دود کن . ان شالله که اتفاقی نمیافته

💖عاشق خانواده ام هستم💖

بچه ها منوهمسرم دخترم ازروزپنج شنبه بی حال سردر د بدن درد داشتیم

من سرفه دارم همسرم دخترم خداروشکربهترشدن ولی من سردردوسرفه باسینه درددارم

دکترم رفتیم تست بدیم دکترگفت که کرونا علایم هست تست ندید

حالا به نظرتون من چه کنم

۱۴ روز که نیست فلز و اینا ۱۴ روزه   سه روز خیلی بشه یه هفته

من دوبار تاالان کرونا گرفتم دکتر گفت پارچه ای ک آفتاب نخوره بشه یا نور ۱۴ روز تو آفتاب یانور۱هفنه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
بچه ها منوهمسرم دخترم ازروزپنج شنبه بی حال سردر د بدن درد داشتیم من سرفه دارم همسرم دخترم خداروشکرب ...

انشالله که خوب میشی . فقط مایعات زیاد بخور با دمنوش . قرص جوشان ویتامین سی میگن خوبه بگیر روزی دوسه بار بخورید.. داروی امام کاظم هم میگن خوبه. 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
من دوبار تاالان کرونا گرفتم دکتر گفت پارچه ای ک آفتاب نخوره بشه یا نور ۱۴ روز تو آفتاب یانور۱هفنه

نمیدونم والا هر دفعه یه چیز میگن اوایل میگفتن ۳ ساعت .. شما مگه از کجا کرونا گرفتی تست قطعی دادید؟؟

💖عاشق خانواده ام هستم💖
به نظرتون کروناهست اینقدربیمارسنان شلوغه آدم می ترسه بره

امکانش هست ولی فصل آنفولانزا الان هست شاید هم آنفولانزا باشه فقط تا میتونید تقویتی بخورید میوه جات سبزیجات زیاد بخورید. ان شالله که زود برطرف بشه

💖عاشق خانواده ام هستم💖