2777
2789

چیزی در این مورد شنیدید اصلا چاره درمان زردی نوزاد تازه متولد شده چیه؟راههای پیشگیری؟

برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامانم با چیزایی خنک مثل ترنجبین و کاسنی بچه رو حمام میدن  اگه زیاد باشه نیاز به مهتابی هس

میگن گروه خونی پدر و مادر منفی و مثبت باشه زردی بیشتره درسته؟!

من فقط ایران دیدم بچه ها زردی میگیرن!!!!!!!!😑😑😑😑😑😑😑

چندین سال خارج از ایرانم کلی دوست و فامیل و آشنا و خودم بچه دار شدیم یکی زردی نداشت

نمیدونم چطوریه واقعا !!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من فقط ایران دیدم بچه ها زردی میگیرن!!!!!!!!😑😑😑😑😑😑😑 چندین سال خارج از ایرانم کلی دوست و فامی ...

فک کنم بخاطر اب و هوا باشه شهرهای بزرگ زیاده!!!!

ببین زردی دلایل مختلف داره. یکیش عدم تطابق گروه خونی مادر با نوزاده.

دختر من زردیش بالا بود روز چهارم تولد، بستری شد دو روز تو دستگاه بود. اومد پایین. اما بعدش باز هرکس میدید میگفت زرده. بردیمش دکتر گفت زردی داره ولی نیاز به بستری نیست و چون این زردی بعد از ۱۳روزگی هست مربوط به شیر مادره و باید موقت قطع بشه. گفت تا سه روز فقط شیرخشک بده اگه بازم خوب نشد آزمایش فاویسم بده.که بعدش دیگه خداروشکر خوب شد.

گروه خونی دخترم با من یکیه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
آره من منفیه گروه خونم دوتا بچه هام زردی گرفتن اولی دستگاه لازم شد ولی دومی رو از بیمارستان شیر خشک ...

یعنی بدنیا اومد شیر خشک دادی؟اونوقت شیر خودتو خورد؟